Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

12 Kasım 2015 Perşembe

Ürün İnceleme: Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj'lar!

Herkese merhabalar,
Bugün sizlere Avon'un yeni çıkan 3D rujlarından bahsedeceğim.
24 ekim'de düzenlenen #izmirinrenkleri etkinliğinin sponsorları arasında yer alan Avon 3D rujlarını bize tanıttı ve deneme şansı bulduk.

Bu güzel etkinliğin detayları yakında burada yer alacak, Sevgili Elif ve Melis'e burdan etkinliğimizin muhteşemliği için emeklerine sağlık ve elbette Avon ailesine de çok teşekkür ederim bu güzel ürünleri için.


Her yazımı başında belirttiğim gibi ürünler hakkında yorumlarım tamamen objektif!

Avon'un bu yeni çıkan 3D rujları oldukça ilgimi çekiyordu ve sosyal medya'da da bir kaç arkadaşımın paylaşımlarında denk geliyordum ve elbette ki merak etmemek mümkün değildi fakat online satışlara pek güvenmediğimden etrafımda da satıcı olmadığından bir türlü alamadım ve deneyemedim ta ki blogger etkinliğinde sponsor olarak Avon'un da olduğunu görünceye dek

Tabii ki çok sevindim, 3 tane farklı renkte ruj rengimiz var biri abartıya kaçmayan günlük kullanıma uygun mercan rengi mi kırmızı mı desem ya da o tonlarda bir renk diyelim
diğer oldukça tatlı bir neon pembe ve en bayıldığım renk ise mor oldu ama patlıcan moru gibi ve abartısız bir rengi var, benim gibi koyu canlı renkler yüzünüzde patlıyor ise bu tür renklerde uzak durursunuz ya bence bu renkleri bir deneyin derim.

İlk olarak vadettiklerinden bahsedelim;

Çift dolgunlaştırıcı formül retinol ve kolajen içerir, 2 hafta da dudakların %35 'e kadar daha fazla dolgun görünmesini sağlar.

Ürün İnceleme: Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj'lar!, bornova74blog


Dolgunluk konusunda ise bir açıklık getirmek isterim ben bu dudak büyütme için instagram satışlarında var olan araçlara mı ürünlere mi desem hiç ama hiç inanmıyorum aksine daha çok kanser riski taşıyor ve 12-15 yaş arasında gördüğüm kadarı ile çok fazla ilgi görüyor bu ürünler lütfen küçük yaşta bu tip şeylere inanmayın bunlar sağlınızı bozmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Bu ruj da ise aşırı bir dolgunluk kattığını görmedim, ama içeriğinde mentol var sanırım çünkü az da olsa bir kalınlık dolgunluk hissediyorsunuz.

Dudak olduğundan biraz daha kalın gözüküyor siz bunu sürdüğünüz andan itibaren 2-3 dakika sonra hissediyorsunuz.

Rujların dudakta duruşuna gelirsek;


Ürün İnceleme: Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj'lar!, bornova74blog
             
En sevdiğim renk bu göründüğünden az daha koyu olan üstteki mor renk oldu.
Kış mevsiminde olduğumuzdan mıdır bilmem ama her seferinde elim bu ruja gidiyor ve tek bir ruj sürsem bile yeterli geliyor.
Ürün İnceleme: Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj'lar!, bornova74blog
  Bu pembe ise harika bir yaz rengi, elbette kışın da kullanılır ama bana yaz mevsimini hatılatıyor daha çok ve bir an önce yaz gelse de sürsem diye içim gidiyor ne yalan söyleyim.
Ürün İnceleme: Avon 3D Dolgunlaştırıcı Ruj'lar!, bornova74blog

İşte asıl bomba habere gelelim bu kırmızının canlı bir tonu olmasına rağmen dudakta patlamıyor ben kırmızı ruj sürdüğüm zaman hemen patlar ve kaba durur bu sebeple kırmızı ruj ve daha koyu canlı rujları kullanmam ama bu renk benim kırmızı ruj sürmeye alıştırdı.

Sürdüğüm zaman patlamıyor oysa ki canlı bir rengi var ama direk yüzüme bakıldığı zaman günlük bir ruj gibi duruyor.

Dudakları da nemlendirmesi ayrı bir güzel yani dudak kremi uygulama derdi de yok.

Kalıcılığı ise şu şekilde söyleyim sabah 9'da uygulayıp dışarı çıktım ve akşam 6 da eve geldim makyajımı silmeye başladım ama hala aynı sürdüğüm gibi duruyordu.

Ürüne denk gelirseniz bence bir alın derim çünkü her makyaj severin keşfetmesi gereken bir ürün vadettiklerinden çok rujun yapısını ve renk tonlarını beğeneceksiniz.

Fiyatı; 13.00 tl

Umarım severek okumuşsunuzdur, kendinize çok iyi bakın 
Sevgiler


3 yorum:

  1. rujun dudakta duruşu 3D efekt yaratıyor bence dolgun görünüm veriyor.. o kırmızı çok güzel durmuş mesela sende :-))

    YanıtlaSil
  2. Avon kataloğu gibi çekmişsin gerçekten bayldım! :)

    YanıtlaSil