Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

21 Ocak 2016 Perşembe

Flormar Extreme Color Lip Lacquer 1960s!

Herkese Merhabalar,

Bu aralar bloguma oldukça yazı yazmaya çalışıyorum, elimden geldiğince ygs'ye hazırlanmaktan vakit buldukça bir de tembellik yapmayıp yazmaya çalışıyorum!

Bugün ki bahsetmek istediğim ürün Flormar'ın  Extrem Color Lip Lacquer dudak ürünü, sevgili Şule'nin çekilişinden kazandım, flormar markasının ürünlerini son zamanlar da çok sevmeye başladım kendilerini ürünleri konusunda baya geliştirdiler ve fiyatlarını da uygun tutmaları çoğu kişi tarafından daha çok alışveriş yapılası bir marka kılıyor.

Bendeki rengi ''1960s! '' isimli koyu bir bordo, adından mıdır bilmem böyle eski zamanların renklerini andırıyor!




Dudakta duruşu mat bir ürün ve kalıcılığı yaklaşık 3-4 saat buluyor bundan sonra ki saatlerde de rengi hafiften siliniyor fakat az çok dudakta kalıyor rengi.

Tabi tazelenirse belirli aralıklarda gayet kalıcı bir ürün denebilir.

Dudak ürünlerinde en çok dikkat ettiğim konu ise ağırlık yapmaması, hani bazı rujlar olur var mı yok mu anlamazsınız fakat bazıları da yapısından ve içeriğinden dolayı ruj sürdüğünüzü fazlasıyla hissederseniz ağırlık yaptığı için, bu ürün öyle değil var mı yok mu anlamazsınız özellikle koyu rujlar için bu büyük bir avantaj.

Hele benim gibi her koyu rengi kendinize yakıştıramayıp süremiyorsanız bu ürün kesinlikle denenmeli.

Tabi bunun bir de mat serisi var onda da gül kurusu tonlarını bulabilirsiniz!


Ürünün ambalajı konusunda ilkten endişe ettim çünkü bu tarz ambalajlı ürünlerin uygulanması zor geliyor bildiğiniz gibi, ama çok rahat uyguladım hatta sivri tarafıyla ilk önce dudaklarınızı çerçeveleyip daha sonra tüm dudağınıza uyguladığınız zaman daha güzel ve belirgin duracak hemde daha düzgün sürülmüş olur.

Duruşu ise bu şekilde;


1-2 dakika içinde ürün dudağınız da matlaşıyor, daha güzel duruyor rengi.

Siz de bu ürünü şimdi devam eden flormar indiriminde 5 tl'ye alabilirsiniz, umarım ki severek okumuşsunuzdur çok teşekkür ederim.

Bir sonraki yazıya kadar görüşmek üzere..



3 yorum:

  1. Bence harika durmuş canım, çok beğendim

    YanıtlaSil
  2. ben de başka bir rengini aldım denemek için bu renk de çok güzelmiş ..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blogumda çekiliş yapıyorum ve bu ilk çekilişim, katılırsanız çok memnun olurum, sevgiler http://mutlugunlugum.blogspot.com.tr/2016/01/ilk-cekilisim-kisiye-ozel-ahsap-tablo.html

    YanıtlaSil