Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

20 Ocak 2016 Çarşamba

Makeup Revolution I Love Obsession Far Paleti Yorumlarım!

Herkese Merhaba :)

Gününüz umarım ki gönlünüzce geçer, insanın dua'larının kabul olmasının verdiği mutluluk hiç bir şeyde yok ve Rabbım hepimizin dua'larını kabul etsin inşallah!..

Gelelim bugün bahsetmek istediğim ürüne, Makeup Revolution markasına ait I love obsession isimli far paleti.



Far paletinden kısaca bahsetmek gerekirse içerisinde 10 rengi bulunuyor, 4 tane mat 6 tane de ışıltılı rengi mevcut!

Pembe, kahve tonları ve altın rengi bulunuyor.

Bana göre romantik renkler içeren bir far paleti :)

Renklerin pigmentasyonları far bazı kullanmadan çok başarılı, özellikle de crease bölgesi için çok güzel renkleri var ve her göz makyajımda o kadar far paletine rağmen elim bu ürüne gidiyor.

Gün içerisinde farlar da silinme veya renklerin kalıcılığı konusunda bir sorun yaşamazsınız, yağlı göz kapaklarınız olsa bile far bazı ile bunu önleyebilirsiniz muhakkak.


Resmen yenilesi vallahi :D 

Elinizin altında bulunması gereken bir far paleti çünkü bu renkler Türkiyedeki kozmetik markalarında pek kolay bulunmuyor bulunsa da pigmentasyonları başarısız oluyor.

Ürünü instagramdan @kozmetiksandığısatıs hesabından bulabilirsiniz, ayrıca kendisine bana bu güzel hediyesi ve güzel dostluğu için çok teşekkür ederim iyi ki varsın!

Kendisinin sayfasında ülkemizde bulunmayan ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz özellikle de fazlasıyla güvenilir biri ve alışverişinizinden memnun kalacağınız kesin buna eminim :)

Umarım ki yazımı beğenerek okumuşsunuzdur, yorumlarınızı eksik etmeyin

Sevgiler!


2 yorum: