Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

7 Mart 2014 Cuma

2014 OSCAR TÖRENİNİN EN DİKKAT ÇEKİCİ MAKYAJ VE SAÇ MODELLERİ..

2014 oscar töreni bütün dikkatleri üzerine çekti.Özellikle bayanlar kırmızı halıda en şık olma yarışındaydı ve inanın en güzeli de vardı en çirkini de..

Julia roberts çok sevdiğim bir oyuncu ve törende de çok şıktı..Üzgün bir dönemden geçen julia törende pek keyifliydi gelelim makyajına nude tonlarında bir ruj tercih etmiş ve gözlerini siyah kalem ile belirginleştirerek çekici kılmış kendini..Saçlarına ise maşa ile kalın bukleler yapılıp enseden dağınık bir topuz tercih edilmiş...
Naomi watts' ın makyajını kendisine çok yakıştırdım ama rujunu daha açık bir renk tercih etseydi daha trend durabilirdi mesela pembe tonlarında bir ruj sürebilirdi.Saçları düzleştirilip yana ayrılmış şekilde arkaya doğru taranmış.
Amy adams çok sade bir makyaj tercih etmiş ruju nude tonlarında, bronzlaştırıcı pudrayı tercih etmiş ve gözlerine ise rimel sürerek göz rengini belirginleştirmiş..Saçları ise arkaya doğru taranarak sade bir topuz tercih edilmiş..
Angelina jolie göz makyajı hariç sade olmuş diyebilirim ama göz makyajı ile her zaman ki çekiciliğine devam etmiş :) saçları yana ayrılmış ve elbisesi ile çok güzel bir uyum yakalamış kendisi..
kendinize iyi bakın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder