Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

30 Nisan 2014 Çarşamba

KISA SAÇLAR :)

Herkese merhaba..Uzun saçlıyım ve sadece bir kere saçlarımı kestirdim o da küçükten ama şimdi aklımda saçlarımı kestirmek var bir yandan da kıyamıyorum uzun saçlarıma..İki dakikada topuz yapsam oluyor her şekli yapıyorum kolaylıkla kısa saçta da taramam bile :) her şekil olmaz ama bir fön bitti..bu yazın fazla sıcaklarda çoğu bayan kısa saçı tercih edecek bende yapabileceğiniz beğeneceğiniz modelleri beğendim seçtim ve sizlere de bakmanız için yazımı hazırladım iyi okurlar..








                                                           kendinize iyi bakın :)

4 yorum:

  1. Aslında bende çok hevesleniyrum kısa saça modeller buluyorum ama .Sanki ince yüze daha iyi oluyor benim yanaklarım dolgun biraz yüzüm küçük olsa da.Saçlarımda gec uzuyor diye vazgeciyorum:) Cocugum oldugunda deneyebilirim saçla ugrasmamak için :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle sana katılıyorum dimii ama hiç yorulmak gerektirmiyor..benim saçlarım kısa olsa hiç uğraşmam yanii ama işte hep uzun saçlı olunca kestirmek zor geliyorr..

      Sil
  2. Merhaba canım yeni keşfettim bloğunu takibe aldım hemen:) Omuz hizasından beş cm daha uzun ve düz kesilmiş saçlar bu yıl çok moda hem de çok modern duruyor. Hem de çok kısa değil, düşünebilirsin:)
    Bana da beklerim:)
    hersheydenbirazcik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tteşekkür ederim tatlım takip için bende hemen geliyorum seninkine evt düşünebilirim kısa saçı ama bilmiyorum karar veremedim.. :)

      Sil