Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

8 Nisan 2014 Salı

TREND: AYNALI GÖZLÜKLER 2014

Merhabalar..Yaz yavaş yavaş geliyor şortlar,bikiniler,güneş kremleri çekmecelerden çıkmaya başladı peki son zamanlarda yaz trendlerine uygun olarak alışverişe de çıkıyoruz trend olan gözlüklerden,kıyafetlerden parça parça alıyoruz..Bu sene ne tür gözlükler takmayı planlıyorsunuz ya da daha almadıysanız ne tür alacağınıza karar verdiniz mi? Açıkçası çekmecemde çok fazla gözlüğüm de olsa ben bu sene 2 tane daha almaya karar verdim ve birini alışveriş merkezine gittiğimde  gözüme çarpan bir model alacağım ne kadar ilginç oldu bu :) diğerini ise aynalı alacağım.İlkten hiiiççç ama hiiiçç hoşuma gitmemişti sonra ray-ban markasının da aynalı gözlüklerini görünce birden hoşuma gitmeye başladı ve almaya karar kıldım..Bildiğiniz gibi aynalı gözlüklerin de ayna kısmındaki renkler değişiyor ben aynalarını da yeşilimsi tonlarda almayı planlıyorum...Sizin de düşüncelerinizi bilmek isterim lütfen yorum bırakmayı unutmayın!!













                                            İşte aşağıdaki fotoğraftaki gibi istiyorum...

6 yorum:

  1. merhaba blogumu beğendiğine çok sevindim blogunuza hemen geliyorum yanlışlık olmasın ama sonuçta karşılık beklemem ama bloguma üye olmamışsınız...kendinize iyi bakın saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Aynı işlemi birkez daha yaptım. Eğer yine üye olamamışsam haber verir misiniz. Bir de evden denerim.
      Sevgiler

      Sil
    2. üzgünüm yine olmamış :(

      Sil
  2. Canım resimlerde çok güzel görünüyor insan yapmak için özeniyor ama ben yapınca hiçde fotolardaki gibi güzel görünmüyor :(

    mylittlemascara.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç eşarpları bölümü değil mi yanlış yere yorum yapmışsın ama yorum yapman bile benim için değerli valla aynı durumdayız bir hevesle yapmaya kalkan ben sinirle oturuyorum :)

      Sil
  3. Yanlış posta yorum yapmışım saça eşarp dolamaya yorum yapmıştım aslında nasıl birden bu sayfaya geçtim ya :)

    YanıtlaSil