Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

22 Eylül 2014 Pazartesi

KONUK YAZARLIK (SENA) LİTTLE BUTTERFLY / EN ÇOK KULLANDIĞINIZ 3 MAKYAJ ÜRÜNÜ :)

  Herkese merhabalarr bildiğiniz gibi salı günleri konuk yazarlık günü ama ben dayanamadım yine pazartesi akşamı yayınladım çünkü konuk yazarlık için çok mail var davetlerime karşılık veren çok oldu teşekkür ederim ben bugün bloguma çok tatlı yeni tanıştığım bir blogger'ı davet ettim adı sena kendisi little butterfly blogunun sahibi ve harika ötesi bir bloğu var çok bilgilendirici uğramalısınız kendisine ve teklifime beni kırmadı tabii ki dedi :) kendisine çok çok teşekkür ederim yazısını çok beğendim bu arada unutmadan konuk yazarım olmak isterseniz eğer bornova74@gmail.com adresine mail atabilirsiniz...Ben lafı uzatmadan sizleri sena'yla baş başa bırakıyorum sahne senin senacım :) :)


                  Selamlar :))
Little Butterfly blogunun sahibi Sena ben, Buse konuk yazarım olur musun dediğinde hemen kabul ettim. Sıkıntı çekmeyelim diye konu da belli en sık kullandığımız üç makyaj malzemesi.





 Makyaj yapmayı çok sevsem de bazı günler hiç yapasım gelmez, bazende sadece bir-iki ürünle yetinirim. Genelde her makyajımda kullandığım yada tek kullandığım üç favori ürünüm,



  • The Balm Schwing eye liner
  • The Blam Hot Mama allık
  • Clinique 4'lü far paleti





Her tene yakışan bir allık olduğunu düşündüğüm hot mamayı, hemen hemen her makyajımda kullanırım. İndirim dönemi tadından yenmeyen güzel bir allık. Gratis bizi iyi ki bu tatlı ürünle tanıştırmış :) Çok bereketli bir ürün,tozutma sorunu da çok yok. Allıklarım içinde en sevdiğim hot mama.



Yine bereketli bir ürün olan schwing eye liner en sevdiğim ürünlerin başında. Tek başına en sık kullandığım makyaj malzemesidir kendisi. İnce keçe ucu sayesinde ister ince ister kalın çizgi çekmenize olanak sağlıyor. Detaylı olarak burada yazmıştım okumadıysanız bir bakın :)


Clinique den set olarak aldığım makyaj çantasının içerisinden çıkan paletin renklerini çok seviyorum. Makyaj yaptığımda dört rengi birden kullanmasam da tekini mutlaka sürerim. Kalıcılık konusunda da benden tam not alan farlar benim favorilerim arasında.

Benim en sık kullandığım üç ürün bu şekilde, sizinle ortak sevdiğimiz var mı merak ettim?


Sena'cım yazını okurken çok keyif aldım ellerine emeğine sağlık :) bende hot mama'ya bayılıyorum ve her indirim de yedek alıyorum çok seviyorum bu ürünü :) blogcanlar yorumlarınızı eksik etmeyin hepinizi konuğum olarak beklerim mail adresimden bana ulaşmanız yeterli ve sena'nın blogu için little butterfly :) hoşçakalın en kısa zaman da görüşmek üzere tekrardan :)


9 yorum:

  1. Hot mamaaaa! Clinique paleti de seviyorum ama elim çok sık gitmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri karıştırmanı seviyorum Ezgi ;)

      Sil
    2. hot mama yaa harikadır kendisi :) :) ay ben hiç denemedim şu clinique paletini almak gerek :) yorumun için teşekkür ederim ezgiii :*

      Sil
  2. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman birtanem asıl ben teşekkür ederimm :)

      Sil
  3. Hot mama ve eyeliner benim de vazgeçilmezlerim =) far paleti de çok güzelmiş yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hot mama da fikirlerimiz aynı :) evt far paleti de çok güzel denemek gerek bir ara :) hep gel yine beklerim

      Sil
  4. Blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım, bana da beklerim :)

    www.begumerenoglu.blogspot.com

    YanıtlaSil