Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

10 Ekim 2014 Cuma

BLOG PROJESİ/ KOÇ BURCU MAKYAJI NASIL OLMALI :)

Herkese merhaba bugun sizlere çok farklı bir yazı ile karşınızdayım :) 5 blogger arkadaşım ile birlikte uzun süredir bir proje planladık kendilerine beni kırmayıp projeye dahil oldukları için kabul ettikleri için destek oldukları için bana sunduğu güzel arkadaşlıkları için çok teşekkür ederim :)
İlk olarak bakalım kimlerleyim :
 on yuz milyonoje blogunun sahibi gülşah (başak)
divadonnabella blogunun sahibi evrim (yay)
ece'nin günlüğü blogunun sahibi ece (yengeç)
kalp-şeker blog blogunun sahibi esma (balık)
incili makyaj blogunun sahibi inci (boğa)
Bu yukarıdaki kıymetli arkadaşlarım da kendi seçtikleri burçların makyajlarını yaptılar okumayı unutmayın..Ayrıca kısaca projeden bahsetmek isterim toplam 12 burcumuz var ve 6 kişiyiz her kişi başına 2 burç düşüyor.. hepimiz ateş,su,toprak ve hava gruplarından oluşan burçlardan farklı farklı seçtik..Bugün iki burçtan birinin makyajını yayınlıyoruz diğer burç ise haftaya 17 ekim de gelecek...

Ben koç burcu makyajını yapıyorum bu hafta. bildiğiniz koç burcu ateş grubunda yer alıyor ateş grubundaki tüm burçlar dikkat çekmeyi seviyor bunun için de koyu renkler yani yeşil,siyah,mavi gibi renkler kullanacağım..bir aslan burcu olarak bu burç bana pek zor gelmedi :) koyu renkler kullandım göz makyajımda ve dudak makyajını da hafif bir renk ile sonlandırdım..değişik bir makyaj oldu tabii :) bu makyajı özel bir davete giderken kullanabiliriz aslında.. günlük bir makyaja benzemiyor zaten :)

Gezegeni:Mars
Grup:Ateş
Uğurlu Rengi:Ateş kırmızısı
Uğurlu Sayısı:9
Uğurlu Taş:Pırlanta, yakut
Uğurlu Gün:Salı

 İlk başlamadan önce mac yağ kontrol edici losyonu hem matlaştırma hem de baz olarak kullanıyorum..
Göz makyajımdan başlıyorum ilk olarak en sonda toplu olarak bakacağız...Göz makyajım da mavi ve turkuaz tonlarını kullandım..

Göz makyajında kullanılan ürünler:

Flormar passionate dots far paleti
Avon mocha latte 4'lü far paleti
Maybelline the rocket rimel
Sephora flashly liner göz kalemi
Maybelline master drama eyeliner
Eı love stage göz farı bazı
Oriflame studio artist kapatıcı





Şimdi ilk olarak far bazımızı sürüyoruz..Ten rengi bir farı alarak tüm göz kapağımıza yayıyoruz amaç daha kalıcı bir göz makyajı elde etmek..Flormar passionate far paletini alıyoruz ve far paletinin üzerine 1 yazan numaraya yani koyu mavi,lacivert rengini tüm göz kapağına koyu bir renk oluncaya
kadar far fırçası ile göz kapağına yedirmeye devam edelim daha sonra far paletinde 2 numaralı turkuaz rengini alalım gözümde 2 yazan kısma yani iç kısma sadece sürelim daha beyaz renkli farımızı alıyoruz ve göz pınarımı ve az yukarısınıda 3 numara yazan yeri beyaz ile renklendiriyoruz ama turkuaz rengini fazla kapatmıyoruz...                                                                                                    
 daha sonra bir karıştırma fırçası ile hepsini birbirine karıştırıyoruz..en son tekrar beyaz sürüyoruz 3 numaralı yere ve son olarakta          4 numaralı yere bu far paletindeki siyah rengi    sürüyoruz daha alımlı bir görüntü olması              için..Daha sonra bant alıyoruz elimize bandı 6    numara yazan yere dik bir şekilde yapıştırıyoruz  eyeliner'ı daha düzgün çekebilmek için bu          yöntemi tercih ediyorum ve kedi kuyruğu            eyeliner çekiyorum.rimelimi de sürüyorum alt ve üste bolca...sephoranın göz kalemini göz kapağımın üst kısmının içine uyguluyorum koyu bir renk elde edinceye kadar..
son olarakta göz altıma kapatıcımı sürüyorum      pudra ile sabitliyorum..kaş altımı avon mocha     latte far paletindeki ışıltılı ten rengi ile              aydınlatıyorum kaşlarımı da aynı far paletinden koyu kahve rengi ile dolduruyorum tarıyorum      düzeltiyorum ve bitti.                    
 Garnier bb kremi tüm yüzüme uyguluyorum ve flormarın ten rengime uygun pudrası ile sabitliyorum daha sonra essence bronz pudrası ile kontur yapıyorum elmacık kemiklerin bitiş yerine alın köşelerime ve flormarın pembe rengindeki allığını elmacık kemiklerime uyguluyorum..essence markasının long lasting serisinin cotton candy rengini sürüyorum dudaklara ve bir önceki yayında bu ruj hakkında yorumlarım var...Zaten göz makyajı ağır olduğu için ten makyajını çok yapmadım aynı şekilde dudak makyajı içinde geçerli...







Tüm makyajım da bu şekilde ben beğendim hiç koyu renk makyaj yapmayan biri olarak beni artık değişik koyu makyajlar ile bulabilirsiniz..Koç burcu makyajımızın sonuna geldik umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı eksik etmeyin bir sonraki hafta diğer burç makyajı ile görüşmek üzere değerli izleyicilerim arkadaşlarım...
Ayrıca diğer arkadaşlarımın makyajlarını okumayı unutmayın linkleri:

kalp-şeker blog esma balık burcu
incili makyaj inci boğa burcu
divadonnabella evrim yay burcu
ece'nin günlüğü ece yengeç burcu
onyüz milyon oje gülşah başak burcu
kendilerine tekrardan çok teşekkür ederim çok eğlendim bu projeyi yaparken umarım makyajımı  beğenmişsinizdir..kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalın :)

16 yorum:

  1. Vuuu çok seksii ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahayyt olsun o kadar çok teşekkürler beğendiğine çok sevindim :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. teşekkürler balım sevindim beğendiğine :)

      Sil
  3. Ellerine sağlık canım. İnşallah değişik projelerde de beraber oluruz.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah tatlım çok teşekkürler beni kırmadığın için emeğine sağlık senin de :) çok öptüm

      Sil
  4. Busecim eline sağlık çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim balım beğendiğine sevindim senin ki de çok güzel olmuş bayıldım teşekkürler beni kırmadığın için :) :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş... bayıldım sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim beğendiğine çok sevindim teşekkürler tatlım ben de sana bayıldım çok güzel yapmışsın :) :) çok öptüm

      Sil
  6. Ellerine sağlık. Bu projede bizi buluşturduğun için de ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim ben sana teşekkür ederim destek olduğun için beni kırmadığın için senin ki kadar olmadı ama artık idare eder senin gözler yakıyor ortalıgı :) :)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. evet çok güzel bir proje oldu teşekkürler beğendiğinize çok sevindim hep beklerim :)

      Sil
  8. Ben de koçum, yapayım bunu bir ara :) bu arada benim yazıyı daha yayınlamadın yoksa sen beni beğenmiyor musun :( bir de mimledim seni haberin ola ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekliyorum o zaman seninkinin de uygulanmış halini :) :) beğenmemek ne demek canım benim bu haddime değil ki lütfen yanlış anlama bir sıra var ve onu takip ediyorum gelen maillere göre ve senden önce sonra da yazan çok kişi var sırayı takip etmek zorundayım hemen bakıyorum teşekkür ederim mim için en kısa zamanda cevaplayacağım :)

      Sil