Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

29 Ekim 2014 Çarşamba

KONUK YAZAR (ŞULE) BİRAZ MAKYAJ ÇOKÇA BAKIM / EN ÇOK KULLANDIĞINIZ 3 MAKYAJ ÜRÜNÜ :)

Herkese merhaba :) Bugün çarşamba bugün konuk yazarlık gününe geciktik çünkü izmirde felaket yağmur sebebi ile urla ilçesinde bazı sokakların elektrikleri gitti bu sebeple bayadır blogumda ilgilenemedim ayrıca Şule'dende özür dilerim gecikme için ve siz izleyicilerden de özür dilerim boş bıraktığım için bloğumu...

Güzellikler bugun bana çok tatlı bir blogger arkadaşım konuk olacak ismi Şule kendisi biraz makyaj cokca bakim bloğunun sahibesi ve harika bir bloğu var kendisi benim konuğum olduğu için çok şanslıyım gerçekten ve bakalım Şule'nin 3 favori makyaj ürünü neymiş? :)

Merhaba :)
Ben Biraz Makyaj Çokça Bakım blogunun yazarı Şule. Konukyazar olmayı ve konukyazar yazılarını okumayı çok seviyorum. Bu sayede yeni yeni blogları keşfediyorum :) Bu fırsatı bana verdiği için sevgili Buse'ye çok teşekkür ediyorum.
Makyaj ile aram pek yok. Zaten bu yüzden blogumun ismi "Biraz Makyaj" :) Ten makyajı çok çok çok az yapıyorum. Bazen ise hiçbir makyaj ürününü kullanmadığım oluyor. Hayatımda far, oje, fondöten, pudra hiç yok. Makyaj yapmak istediğimde ise tercihim göz kalemi, rimel ve renk veren dudak koruyucular ya da doğal tonlarda bir ruj oluyor. Son zamanlarda sık kullandığım üç ürün ise şunlar.
Gördüğünüz üzere bu üç ürün; rimel, göz kalemi ve dudak koruyucusu :) Elim son bir aydır hep bu ürünlere gidiyor. Belki önümüzdeki günlerde bu ürünler değişecektir ama yine rimel, göz kalemi ve dudak koruyucusu ürünleri olacaktır.

İlk ürün Yves Rocher kahverengi göz kalemi. Bu kaleme kadar hep siyah renkte kalem kullandım. Bu kalemden sonra ise kahverengi vazgeçilmezim oldu. Daha doğal durduğunu düşünüyorum. Kalemin kalıcılığı ortadan bir tık yukarıda benim için. Sürümü ilk zamanlarda kolaydı ama ucunu açtıktan sonra biraz zor olmaya başladı. Yine de elim hep bu kaleme gidiyor.
Kalemin elimdeki duruşu ise bu şekilde. Rengi tam yansıtamadım malesef. Değişiklik yapmak isteyenlere kahverengi göz kalemini tavsiye ediyorum.
İkinci ürünümüz Clinique high impact curling rimel. Bu da kahverengi. Bloglarda kahverengi rimel yorumlarını görünce merak edip bu renk almıştım. Ama siyah rimel ile kahverengi rimel arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bu rimeli gerçekten çok seviyorum. Çünkü akma, topaklanma sorunu yok. Kalıcı bir rimel. Fırçası sürümü kolaylaştırıyor.

Kesinlikle tekrar tekrar alınacak bir ürün benim için. Detaylı yazısını okumak isteyenleri BURAYA alalım :)
Ve son ürünümüz Oriflame lip spa therapy. Ruj kullanmaktansa renk veren dudak koruyucuları tercih ediyorum çoğu zaman. Elimdeki dudak koruyucuların çoğu yaz mevsimine uygun tonlarda olunca sonbahara girdiğimiz şu günlerde bu dudak koruyucusu benim vazgeçilmezim oldu.
Rengini bu şekilde. Sürdüğünüzde doğal tonlarda bir renk veriyor dudaklarınıza. Nemlendirmesi iyi. Benim çok kuru dudaklarım yok ama aşırı kuru dudaklara yetersiz gelebilir nemlendirmesi.

Sizlere elimdeki duruşunu da göstermeye çalıştım ama pek başarılı olamadım. Elimde parlak bir renk gibi durdu. Dudakta daha farklı duruyor.
Yazımı sabırla okuduğunuz için çok teşekkür ederim :) Hepinizi naçizane yorumlarımı paylaştığım BLOGUMA beklerim. 

Dudak koruyucusunun rengini ben çok beğendim en kısa zamanda oriflame kataloğuna bakmalı ve Şule'cim çok teşekkür ederim sana konuğum olduğun için sana ellerine emeğine sağlık yazı için :) Değerli izleyiciler yorumlarınız tek kelime de olsa iyi ya da kötü eksik etmeyin yazın mutlu oluyorum yorumlarınızı görünce :) çok öpüyorum hepinizi eğer konuğum olmak isterseniz bornova74@gmail.com adresine maillerinizi bekliyorum :)

4 yorum:

  1. bir oriflame kullanan daha :) bende bayılırım oriflamenin nerdeyse tüm ürünlerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) oriflama markası kullanmamak olmaz ki hiç aynen bende bayılıyorum sezencim teşekkürler yorumun için hep beklerim :)

      Sil
    2. Oriflame nin bazı ürünleri gerçekten çok başarılı. Hem de uygun fiyatlı :)

      Sil
  2. Be teşekkür ederim Buse hem beni konuk ettiğin hem de güzel yorumların için :)

    YanıtlaSil