Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

14 Ekim 2014 Salı

KONUK YAZARLIK (EZGİ) KOZMETİK AŞIĞI / EN ÇOK KULLANDIĞINIZ 3 MAKYAJ ÜRÜNÜ :)

Herkese hellloooüüü değerli dostlar yayına girişim çok havalı oldu dimi bende fark ettim :D allah hepinizin o güzel yüzünüzü hep güldürsün vee bugün konuk yazarlık günü bugün bana kim konuk oldu sizce kendisi bir harika bloguna bayıldım desem yeridir...Kendisi Kozmetik Aşığı :) blogunun tatlı sahibesi Ezgi ve ben sizleri çok uzatmadan Ezgi'ye bırakıyorum iyi okurlar :)


 Herkese merhaba!^.^
Ben Ezgi, Kozmetik Aşığı blogunun sahibesiyim
Blogunu severek takip ettiğim Buse bana konuk yazarlık teklif edince hemen atladım. Konu güzel olunca da yazması oldukça keyifli oluyor=) Umarım siz de beğenirsiniz:)
Yalnız baştan uyarayım benimki buaralar en çok kullandığım 3 makyaj ürünü oldu:)


Aslında en çok kullandığım 3 makyaj ürünü siyah göz kalemi, rimel ve rujdur. Ama ben yaz-sonbahar için buara en çok tercih ettiğim 1 ten, 1 dudak, 1 göz ürünü seçtim. Bakalım nelermiş:)


Spectraban Color Base t renkli güneş koruyucu, açık bej. Dermatologumdan "Cildimdeki var olan sivilce lekelerini ve tek tük sivilceleri kapatan, yeni komedon-sivilce yapmayacak, güneş koruması olan" bir ürün önerisi istemiştim. Ve bunu yazıp bayılcaksın demişti. Cidden bayıldım! Yalnız bi takım bir sorunlar var ki bunlardan biri sadece 2 renginin olması. Bendeki açık bej ama buğday tenime bir iki ton koyu. Yazın ve sonbaharda bronz görünüm için harika. Bir diğer sorun çok az eczanede satılıyor olması, zor bulunması. Diğeri de neredeyse haftanın her günü RT Stippling fırçamla kullandığım için 1 ayda dibini görmüş olmam:( Çok zor ayrılcam ondan:( İnceleme yazım için buraya bakabilirsiniz.


Flormar Long Wearing Lipgloss, L415 Golden Terracotta. Altın sedefli, kahve alt tonlu, soğan kabuğu renginde. Koyu göz makyajlarıyla da doğal makyajla da çok güzel duruyor. Asla yapış yapış olmayan, dudakları nemlendiren, örtücü, çok güzel bir yapısı var. Tadı ve kokusundan hoşlaşmadım sadece. Uzun süre kalıcılık beklemiyordum ama normal bi glossdan 1-2 tık daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Uygun fiyatlı, başarılı bi dudak parlatıcı, renklerine de göz atın derim;)


Oriflame The One krem far, rose gold. Allahıııım pembe altın rengine ve bu farın kadife yapısına aşığım! Bi farı bu kadar çok sevip bu kadar çok kullanacağımı hiç düşünmezdim. İster tek başına, ister üzerine eyelinerla, ister kahve ton farlarla her şeyle kombinlenebilen bi renk! Kalıcılığı çok iyi değil ama rahat 5-6 sa idare ediyor. Detaylı incelemesi,uygulamasına buradan bakabilirsiniz.


Umarım yazımı beğenmişsinizdir ^.^ Buse'ye beni misafir ettiği için çok teşekkür ederim:-* Ben de hepinizi bloguma beklerim=) 
Görüşmek üzere güzelleeer;)



Çok teşekkür ederim Ezgi'cim ellerine emeğine sağlık çok zevk aldım yazını okurken, tekrar tekrar çok teşekkür ederim bloğuma konuk olduğun için :) bu ara da ben krem farın rengine bayıldım almalıyım bunuu :) ayrıca kendisinin harika bloguna ulaşmak için kozmetik aşığı :) ve hepinize iyi bir gün dilerim hoşçakalın :)

4 yorum:

  1. Rose Gold u ben de bayılarak kullanıyorum, ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
    öpüldünüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım çok teşkür:) oyuldu benimkinin içi resmen=)

      Sil
    2. Tatlıım çok teşekkürler güzel yorumların için, karşılıklı tabikiii:-*

      Sil
    3. çok güzele benziyor zaten :) canım konuğum çok tatlı olunca güzel oldu tabii :) çok öptüm hep gel yine beklerim

      Sil