Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

21 Ekim 2014 Salı

KONUK YAZARLIK (HAZAL) DİPSİZ MOR'UN DİPSİZ YOLCULUGU / EN COK KULLANDİGİNİZ 3 MAKYAJ ÜRÜNÜ:-)

Herkese tekrardan merhaba umarım gününüz bal gibi tatlı geçiyordur blogcanlar:) Bugün bildiğiniz gibi konuk yazarlık günündeyiz ve bugün ki konuğumuz dipsiz mor'un dipsiz yolculuğu  bloğunun sahibesi kıymetli arkadaşım Hazal oldu..Kendisi ilk bloğunu açtığı günden beri takipteyim ve çok güzel yazılar paylaşıyor ayrıca youtube kanalı'da açtı kendisini takip etmeyi unutmayın ben sizleri Hazal ile baş başa bırakıyorum bakalım Hazal'ın en çok kullandığı 3 makyaj ürünü neymiş :)


Merhabalar ! Ben www.moryolculuk.blogspot.com bloğunun sahibesi Hazal. Bu benim ilk konuk yazarlığım çok heyecanlıyım o yüzden :) Nagehan benim ilk blog günlerimden takip ettiğim, sevdiğim bir blogcu. O yüzden onun bloğuna konuk yazar olduğum için çok mutluyum.

Bu arada youtube kanalımın açılışı şerefine düzenlediğim bir çekilişim var blogda, beklerim :)
Bu yazımın konusu; en sevdiğim üç kozmetik ürünüm. Ya da en çok kullandığım desem daha doğru olur :)


1-) Golden Rose Dipliner

En çok sevdiğim, kullanmaktan en memnun olduğum ürün. Eyeliner olarak kullanıyorum ve bugüne dek hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tüm arkadaşlarıma önerdiğim de bir ürün. Formülü kaşınıza gözünüze bulaşmıyor bir kere. Kalıcılığı da çok iyi, nasıl sürdüyseniz akşama kadar... Öyle 24 saat kalıcı diyerek abartmayacağım :) Çok da bereketli, en son 2 sene dayandı bana, az kullanan bir insan da değilim üstelik.


2-) Essence Get Big Lashes

Uygun fiyatıyla gönlümü çelen,söz verdiği güzelliği yerine getiren bir maskara benim gözümde. Kesinlikle aşığım. Özellikle üstüne Max Factor'ün False Lashes Effect maskarası ile adeta mükemmel :) Hiç high-end maskara denemediğim için onlarla karşılaştıramayacağım ama bir çok 20 tl üzeri maskaraya taş çıkartan bir maskara, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bunu sürmeden markete bile gitmiyorum desem abartmış olmam. Gözlerimi kocaman, kirpiklerimi kabarık gösteriyor. Doğal görünüm istediğim bir makyajsa elim buna gitmiyor, onun yerine Max Factor'ü kullanıyorum.


3-)Burberry Weekend
Bir eşi benzeri daha yok benim için. Tamam, belki Lady Million :) Günlük hayatımızdaki her türlü ortama uyum sağlayan bir koku benim için. Abartmıyorum yıllarca benim için en iyi kokuyu aradıktan sonra buldum bunu :) Standart parfümüm, diğer parfümleri bunun yanına ek olarak alıyorum ve son derece memnunum. Bir kokuyu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ki... Sportif ama ferah bir koku. Daha doğrusu sportif ama çiçeksi. Spora giderken, işe giderken, arkadaşlarda bir yere giderken, kısacası gece hariç tüm zamanlarda kullanılabilecek bir koku...


Benim en sevdiğim en çok kullandığım üç kozmetik ürünü bunlar. Ya sizin?


Hazal'cım yazın için ellerine sağlık essence markasının rimellerine bende bayılıyorum uygun fiyatta büyük performans sergiliyorlar çok beğendim yazını çok teşekkür ederim konuğum olduğun için :) hep beklerim yine konuğum olman dileğiyle..
Siz kıymetli izleyiciler yorumlarınızı eksik etmeyin Hazal'ın bloğuna uğramayı unutmayın ayrıca sizlerde konuk olmak isterseniz blogunuz olmasına gerek yok bornova74@gmail.com adresine maillerinizi beklerim hoşçakalın :)

4 yorum:

  1. ödülün var tatlım :*

    http://misstuti.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulumu-wuuuww.html

    YanıtlaSil
  2. ödülün var tatlım.
    http://burcuaydn04.blogspot.com.tr/2014/10/dart-odulumu-aldm-aaaa-dostlar.html#gpluscomments

    YanıtlaSil