Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2014 Pazartesi

SONBAHAR-KIŞ TRENDLERİ 2014-2015 :) #2 OVERSİZED KABAN :)

Herkese merhabalar pazartesi umarım güzel geçiyordur..Geçen hafta bir önceki yazımı okuyanlar bilir sonbahar'a girdik ve bir çok şey bir anda trend olmaya başladı ve bende sizlere daha yakından modayı takip etmeniz için böyle 15 seriden oluşacak alınması gerekenler yazısı hazırladım ve bu 2.'si..
      Bir önceki yazımdan botlardan bahsetmiştim..Onun yazısı için tık tık..Bu kışın en çok ön planda olacak trendlerinden biri ise oversized kabanlar bunun anlamı size çok bol olan kabanlara oversized kaban diyoruz..Eskiden bize bol gelen kabanları çirkin bulurduk en azından ben öyle düşünürdüm ama artık öyle düşünmüyorum çünkü dolabımda giyilmeyi bekleyen bir oversized kabanım var :) Bu kabanları -koton'da bulabilirsiniz uygun fiyata 75-85 tl arası bir üründü ve yünlüydü bu da kışım hem tarz olucaz hemde tarz olalım derken üşüme sorunumuz olmayacak...Resimler ise şu şekilde..
















Görüdüğünüz gibi resimler de çok hoş ben çok beğendim..Tabii ki en böyle bir şey almaya karar verdiniz peki ne renk olmalı derseniz..Desenli olabilir ya da yeşil,bordo renginde olabilir..Yazımı umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen..Kendinize iyi bakın hoşçakalın :)

6 yorum:

  1. ben de mevsim başında leopar desenli aldım bir tane havalar soğusa da giysem diye bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay yorumunuzu görünce heyecanlandım :) :) ne iyi etmişsiniz alıp bende koton dan aldım aynı sizin gibi bekliyorum :) çok teşekkür ederim hep beklerim :)

      Sil
  2. ayh ne güzel kaban modelleri :) aralarında bi bebek mavisi vardı onu gözüme kestirdim bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deme çok güzeller :) :) bak o sana çok yakışır tatlım tamda senlikmiş koton'a bak bir sürü ciciler var :)

      Sil
  3. Şu oversized şeyleri ben hala çikin buluyorum ama ya. Noolcak benim halim beyle? Yeni bişey çıkmayacagörsün, herkes anında kabulleniyo, bense modası geçince. Çift şekerliyim zaar böyle konularda... :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha neden ki balım hoş duruyorlar bence bir dene bak seversin modası geçmeden hemen dene o zaman çift şekerli tatlım benimm :)

      Sil