Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

1 Kasım 2014 Cumartesi

SONBAHAR-KIŞ TRENDLERİ 2014-2015 ŞAPKA MODASI #3 :)

Herkese soğuk bir izmir havasından ve kasım ayının ilk gününden merhaba :) Umarım bu ay umudunu her şeyden kesen bizler için çok güzel şeylerle mutlu olarak umudumuz geri gelir ve yolumuza devam etme gücümüz olur..Çünkü bende farkındayım yayınlarım azaldı ilgilenemiyorum ama hiç bir zaman blog yazmayı bırakmam sebebi de blog bana yaşadığım her şeyi bir kenara koyup huzur içinde yarım saat bile olsa nefes almamı sağlıyor..Blogumdaki yazıları okuyan ya da okumayan sadece resimlere bakmanız bile benim için bir şeydir..Evet keşke emeğe karşı ilgi daha çok olsa ama benim sevdiklerim yanımda her yayınımın altına yorum bırakıp hiç bıkmayan kişilerle mutluyum ben..Bu kadar duygusallık yeter :) ağlamam gerekecek yoksa..
         Bugün kış trendlerini yazdığım serinin 3 bölümündeyiz..Bu yazılarım kış alıverişi yapmayanlar için ya da bir şeyler almak isteyen ama harcamamak için kendini tutan herkese  gelsin.. Ben gaz veriyorum ki alın :)
      Bu kışın üşümemek için bere ya da fötr/fedora şapkalar şart! Havalar buz gibi buz..Tabii ki şapkanın da trend olan desenleri şekilleri modelleri var..Bu kış fötr/fedora şapkalar moda hem de devasa olanları yani dikkat çekmeyi sevenlere alın size moda dünyasının hediyesi olsun bu da :)
Veya çok dikkat çekmemek için ufak olanları var baş kısmına tam oturanlar o modellere ben bayılıyorum mango,h&m mağazalarında gördüm ben ama ne yazık ki h&m markası izmir gibi koskocaman şehir de olmadığı için ya da varsa da ben göremedim ama yok sanırım olmadığı için de ben beğendiklerimi alamadım..Hele makyaj ürünlerine bayılıyorum ama yoldan sapmayalım :)
           Bere için de aynı şekilde lc waikiki,mango,h&m,zara,defacto nerede isterseniz rastlarsınız bu modellere.Hemde set olarak eldiven,şapka,şal birlikte çok uygun fiyatlara geliyor. Kipa mağazısının içinde ff diye marka var oradan almanızı tavsiye ederim izmir agora balçova ' da harika yeni sezon ürünleri getirmişler bayııı-lll-ddd-ııı-mm tek kelime ile :)
        Resimlerimiz de var bu aşağıdaki resimler benim en çok beğendiğim en çok sevdiğim seçtiğim resimler haydi bakalım siz de beğenecek misiniz hangi modeller ilginizi çekiyor :)























Resimlerimiz de bu şekildeydi umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı eksik etmeyin bir kelime de olasa çekilişim hala devam ediyor 17 kasım'da son..Katılmayanlar varsa beklerim 4 yayın öncesi :) Ayrıca konuk yazarımın yazısı da bir öncesi okumayı unutmayın harika ürünler tanıttı bize sizde konuk yazar olmak isterseniz eğer beklerim bornova74@gmail.com adresine :) çok öpüyorum dolu dolu..Bir sonrakinde istediğiniz bir konu hakkında yazmamı istiyorsanız bana yorum bırakmanız yeterli :) iyi günler en kısa zamanda görüşmek üzereee :)

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hemen bakıyorum bende :)

      Sil
  2. Nagehancim harika bir yazi olmus, sonbaharda sapkalar olmazsa olmazimdir, tek kelimeyle bayiliyorum. Sectigin resimler yine iyi bir secim olmus :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım eylem'im beğendiğine sevindim :) aynen benim de şapkasız dışarı çıktığımı hiç hatırlamam..O zaman bu sene bizim senemiz olsun şapkaları hiç çıkarmayalım :) teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim tekrardan elimden geldiği kadar :) çok öptüm :*

      Sil