Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

30 Aralık 2014 Salı

2014 YILININ FAVORİLERİ!! / BEST OF 2014!!

Herkese merhabalar bugün havalar buz gibi buz :) Bende 2015'e girmeye az kala 2014 favorilerimi yazmak istedim!!
  Makyaj ile kısıtlı olmasını istemediğimden saç bakım ürünleri ve cilt bakım ürünleri ve en sevdiğim şarkıları da ekledim :)
 Haydi o zaman sıcak kahvenizi çayınızı alın gelin başlayalım :)

     İlk olarak cilt ve saç bakımındaki favorilerimden bahsedelim

- Garnier markasının bu yeşil çay özlü yağlı ciltler için matlaştırma temizleme jeli benim gibi karma ciltli ama alın bölgesinde yağlanma sorununuz varsa bu ürünü denemenizi tavsiye ederim..

- Loreal paris elseve mucizevi yağ ise kıvırcık saçlarımın kurtarıcısı oldu hep aldığım almaktan asla vazgeçmediğim bir saç bakım ürünü ise budur saçlarımdaki kabarıklığı yok etti buklelerim daha da belirgin oldular saçlarımın daha da çok sevmeme neden oldu :)

-Mac markasının yağ kontrol edici jeli ise sadece alnıma uyguladığım ve gerçekten yağlanmayı kontrol ettiğini gözlemledim bu ürünü bir çekilişte kazandım ama biterse hep alınacak sadece pompa kısmı biraz gevşek yatay koyduk mu akma yapıyor.

-Lionesse markasının bu yüz fırçası benim maske uygularken hep elimin altında olan bir ürün oldu..İlk aldığınız da fırçanın kılları sert gelebilir ama daha sonra yumuşuyor kılları.

-La roche posay markasının yağlı ciltler için sabun içermeyen temizleme jeli ilk olarak paraben içermemesi benim için artı bir özellik oldu ve başarılı bir temizleme jeli sabahları hep kullanıyorum..

-Diadermine markasının gündüz kremi ise makyaj öncesinde cildimin ihtiyacı olan nemi sağlaması ve cildimi yağlanmaya maruz bırakmaması benim için harika ötesi bir ürün!!



Şimdi ise en çok kullandığım ve en favori 3 ojem'den bahsetmeye gelelim :)


-Golden rose rich color serisinin 05 numaralı kahve alt tonlu bir nude gibi bana göre ve kalıcılığı 3 gün dayanıyor ve sürüldüğü andan itibaren 1-2 dakika da hızlıca kuruyor..

-Pastel markası 80 numaralı şarap rengi bu oje rengine harika derim alma sebebim ve hala kullanma sebebim de rengi ama çok çabuk soyuluyor..

-Cecile markasının 22 numaralı bu kırmızılık içeren bordo rengi ise rengi için alınan bir oje ama soyulma sorunu var hemencik.


Geldik mi rujlara!! Kışın modası koyu renk rujlar herkesin favorisi var bende bordo rujları tercih ediyorum ama arada nude ve pembe tonlarıda tercih etmeyi seviyorum :)

-Essence markasının 10 numaralı cotton candy isimli şeker pembe ruju benim eyeliner çektiğimde tatlı olmayı akla koymuşsam bu pembe ruju tercih ediyorum :) Parlak / mat arası ve kalıcığı hiç bir şey tüketmeden 2 saat..

-Wetn wild markasının meşhur bare it all rengi benim de nude renkli favori rujlarımdan.

-Bir diğer wetn wild markasının koyu kırmızı şarap rengi hatta bu rujun ismi just garnet ve tek kelime bayılıyorum kalıcılığı 3-4 saatten bile fazla denebilir..

Lancome marka mini ruj ise 10 numaralı mat kırmızı renkli benim abartı durmayan kırmızı ton ruj aramama son verdi kendisi kalıcılığına bayıldım ve rengi de çok hoş her ten rengine gider :)



Göz ve ten makyaj grubuna gelirsek olmazsa olmazlarım bunlar derim.
Daha yakından incelemek için devamına gelelim..

-Rimmel London stay matte pudrası herhalde mat bitişli pudra seven herkesin makyaj çekmecesinde vardır.Bende ki rengi 006 warm beige ve doğal duran bir pudra ararsanız ayrıca gün içinde yağlanmanın daha az görülen bir ten isterseniz bunu almanızı tavsiye ederim :)

-Garnier yağlı ciltler için olan bb kremi fondoten var gibi değil de doğal duran bir o kadar da hafiften kapatıcılığı olan harika ötesi bir bb krem..

-Nyc far setleri ise benim ne çok mat ne de çok pigmentli arayışında olduğum far renklerine kendilerini bularak son verdim :) Biri en açık pembe den en koyusuna gidiyor diğeri de göz bazı ve krem far olan beyaz renk ve açık / koyu farlar içeriyor..

-Essence markasının bu koyu tenler için pudra sanırım alırken bronzer diye aldım hiç fark etmeden bu arada resim ters olmuş kusura bakmayın acele oldu biraz :)
Kontur yapmak için harika bir seçim olur koyu tenler ise bu pudrayı alsın kesinlikle..



Vücut ve Parfüm ürünleri ise son kozmetik kısmımız..

-Watsons markasına ait olan vücut yağı kremi olan mango ve papaya içeren bu losyon nemlendirmeyi gün boyu sağlıyor ve kokusu şahane kalıcı bir kokusu var..

-Caldion deodrant ise kalıcı bir koku isteyenlerin kesin alması gereken bir ürün..Parfümü de var aynı kokular ve kalıcılığı 1-2 gün var..

-White&red markalı ürün izmirlilerin bileceği her yerde bulacağı 3 gün kalıcılık sağladığını iddia eden ve onaylanmış bir kokudur..Bende ki gül gibi kokuyor ve burnumun dibinden ayırmak istemiyorum mümkünse..

-Flormar'ın çilekli vücut losyonu ise çilek severlerin kalıcılığı harika olan nemlendirmesi de yoğun olan fıstık gibi bir losyon..

-Avon parafin ve shea yağı içeren kremi benim noel ambalajı ile gönlümü çalan ama nemlendirmesinden de memnun kaldığım bir krem elleriniz çabuk çok çatlıyor ise shea yağı içeren bu kremi kullanmanızı öneririm.

-Avon Secret Fantasy kiss isimli parfüm ise kalıcı ve romantik koku severlerin beğenerek kullanacağı bir ürün..



Kozmetik kısmımız bu kadardı şimdi gelelim en sevdiğim müziklere..

                              Türk şarkılar ve yabancı şarkılar konusunda hangisini daha çok dinlerim diye sorarsanız..Cevabım o ya da bu değil eşit olacak..Her kültürün kendine ait güzel şarkıları önemli olan kişinin müzik zevki :)

Gripin- Neden bu elveda
Duygusal bir şarkı çok şey anlatıyor şarkının sözleri

Sia/Odesza big girl cry 
Sözlerin anlamları duygusal ama kalkıp dans edesi geliyor insanın

Ells / mistake all of my heart
Bu şarkı ise hatalarımızın bizi nasıl yaptıgını anlatıyor desem yeridir..


Benim 2014 favorilerim bu kadardı okuduğunuz için çok teşekkürler umarım 2015 bize sağlık huzur mutluluk aşk başarı getirir her şeyin gönlümüzce olacağı bir yıl olur inşallah yeni yıl da iyi eğlenceler bir sonraki yazı da görüşmek üzere :)

13 yorum:

  1. diadermine gündüz kremi benim de favorim oldu. Gece kremi de var elim de . Blog satışıma beklerim cnm seni de :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/2014/11/blog-sats.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim bende çok memnunum gece kremini de almayı düşünüyorum memnun musunuz :) elbette bakıyorum hemen

      Sil
  2. Garnier ın bb kremi benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  3. cok guzel bır yazı olmus canım elıne saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim canım benim çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Elseve saç yağı ve Garnier BB krem herkesin favorisi !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkesin favorisi olması gereken bir ürün :) teşekkürler

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. mutlu yıllar canım benim geç olduu ama :)

      Sil
  6. Elseve hayat kurtarıyor resmen :)) kendı blogumada beklerim
    http://ilaydas-wonderland.blogspot.com.tr/
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. resmen dediğin gibi canım benim :) elbette hemen bakıyorum :) sevgiler

      Sil
  7. Çok keyifli dolaştım sitende yazıların çok güzel :)) Benim bloguma da beklerim :))

    YanıtlaSil