Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

21 Aralık 2014 Pazar

NİVEA LİP BUTTER DUDAK KREMİ VANİLYA / MACADAMIA FINDIĞI!!

Herkese merhabalar değerli izleyicilerim :) Uzun zamandır ürün yorumu yapmadığımı fark ettim ve daha sık ürün yorumu yazmaya karar verdim..Bugünün konuğu hepimizin bildiği ülkemize kısa bir önce gelen meşhur ''nivea lip butter dudak kremi''..
        Ben satışa sunulduğu ilk hafta aldım yani yaklaşık 2/2.5 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum ama beğenmediğim özellikleri de var tabi hadi gelin daha yakından inceleyelim ürünümüzü..
   Tam çantaya atılmalık çünkü metal bir kabı var ve avucunuzun içine sığar o kadar minik ayrıca pek de yer kaplamaması çok iyi oldu benim için..Ambalajı çok hoş dediğim gibi :)



   İlk olarak bende ki vanilyalı ve macadamia fındığı içeriyor..Ürünün 4 çeşidi var frambuazlı, vanilya/macadamıa fındıklı,orjinal (sade) ve bir tane de ülkemize bulunmayan tek çeşidi karamel krem olanı..Tabi hiç birimizi bu karamelli olanı merak etmiyor değiliz ama ne yazık ki satışta yok.
 
     
Ürünün vadettikleri ise :

12 saat yoğun nemlendirme, şımartan tatlar ve benzersiz dudak bakım deneyimi bu ufacık kutuda buluşuyor. Dudaklarda eriyen zengin formülüyle nem dengesini yeniden yapılandırırken ipeksi bir ışıltı verir..



Nemlendirme özelliği gayet iyi kalıcılığı var dudakta yumuşacık yapıyor dudakları ayrıca soğuk havalarda dudakları hemen çatlayan biri olarak gayet işlevi iyi diyebilirim..
   Tek eksi yönü yapış yapış hissi bırakması ayrıca çıplak elle uygulama olduğu için pek hijyenik bulmadım ama başka uygulama yöntemi de dudak/ruj fırçası ile uygulama..
   Yapış yapış bırakma hissi konusunda şunu söylemeyi unutmamalıyım ki sürdüğünüz an problem oluyor 1/2 dakika içerisinde yapış yapış hissi gidiyor dudak ile bir oluyor resmen..

''Macadamıa fındığı'' olması benim için çok iyi oldu çünkü aralarında en yararlısı bence bu çünkü macadamıa fındığının yararı çok isterseniz ''macadamıa fındığının'' yararlarına kısaca bakalım hemen..




Macadamia Fındığı Avustralyalı eczacı ''john macadamia'' nın bulup adini verdiği fındık türüdür.
Macadamia Fındığı , Avocado, Papaya, mango ve muz yetişen bölgelerde rahatlıkla yetiştirilebilecek bir ağaçtır.
Macadamia Fındığı , hiçbir meyvede bulunmayan ''palmitoleic asit'' içerir. İnsan vücudu tarafından üretilen bu asit yaşlandıkça daha az üretilir. Nemlendirici bir yağ olduğundan kozmetikte yaygın kullanılır ve diğer ceviz türlerinde olduğu gibi kolesterolün kontrolünde çok önemlidir.
Gördüğünüz gibi gayet yararlı bir ürün ve alınmasını tavsiye ederim özellikle vanilya ve macadamıa fındığı içeren diğer çeşitlerinden daha fazla yararlı ve bende 10 üzerinden 9 aldı :)

Watsons'tan aldım fiyatı 9.90 tl..

Yazımı sonuna kadar okuduğunuz ve yorum yaptığınız için şimdiden çok teşekkür ederim :) Bir sonra ki yazıma kadar en kısa zaman da görüşmek üzere :) 

7 yorum:

  1. Ben de cok memnunum. Ayrica cok da bereketli. Hemen bitmeyecek gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevindim memnun kalmana evet bitmeyecek hissi verecek kadar bereketli baya :)

      Sil
  2. Ambalajı gerçekten çok şirin sade olanını merak ediyorum bende :) Ama dediğin gibi pek hijyenik gelmiyor hijyenik olması için her uygulama öncesi el yıkamak gerek ya da dudak fırçasıyla iki saat uğraşmak gerekiyor. Pratik olmuyor yani böyle olunca. Ambalajı ruj gibi olanını çıkarsalar hiç düşünmeden alırdım heralde :) Artı ve eksi yönleriyle yazman çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok tatlı bir ambalaja sahip sade olanını bende merak ediyorum ama sade ya pek bir işlevi olmaz diye düşünüyorum aslında :) aynen canım benim hiç hijyenik değil doğru o da yorucu olur 2 saatte anca uygularız :) ruj olarak düşüncen iyi fikir bak belki yaparlar ben çok teşekkür ederim okuduğun için çok sağol canım benim :)

      Sil
  3. Nivea'nın böyle ürünü olduğunu duymamıştım, bu soğuk havalarda alıp kullanmak lazım. Bİlgilendirme için teşekkürler, fıstığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende şaşırdım aslında nivea hep ciltle ilgilenir çoğunluğu öyle zaten ürünlerinin bence almalısın soğuk havaların kurtarıcısı ben teşekkür ederim okuduğun için :)

      Sil
  4. Muhteşem bi ürün kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim ben kullanmaya başladıktan sonra arkadaşlarımın çoğuda denedi bence sizde deneyin ben frambuazlısını ve macadamia fındıklısını bide karamelli olanını kullandim bence sizde alın.

    YanıtlaSil