Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

10 Aralık 2014 Çarşamba

YENİ YIL İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ :)

     Herkese merhabalarr :) sonunda vaktim oldu ve sizlere yaklaşan yeni yıl'da sevdiklerinize ne hediye alsam beğenir düşüncesine yardımcı olmak fikir vermek için bu yeni yıl için hediye önerileri yazısını hazırlamak istedim..
   

İlk olarak umarım ülkemizdeki bütün kötülüklerin son olacağı bir yıl olmuştur yeni yılımız da ne kadına şiddet ne şehit ne de iş kazası sonucu ölümleri ne de hastalığa çare bulamayan vb. hiç kimsenin düşmanımın bile başına gelmemesi gereken bütün kötü durumları yaşamayız yeni yılımızda inşallah..

Daha sonra istediğimiz çok şey olduğu için rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin diyorum ben :)

Gelelim konumuza..Şimdi çoğumuz sevdiklerimize hediye verip hem mutlu etmeyi hem de mutlu olmayı çok sevmeye başladı ama bir yandan da ne alsam? sorucu kafaları kurcalıyor kararsız bırakıyor..
 
Eee madem böyle bir derdimiz var okumaya devam edin :)

İlk olarak bir bayan'a yani kız arkadaşınıza,eşinize ya da bir arkadaşınıza hediye edebileceğiniz şeyler:
Tabi her bayan kozmetiğe meraklıdır değil mi? Sizler de bu konu üzerinde çalışıp şık bir kozmetik hediyesi alabilirsiniz..

Mesela böyle ağzına kadar dolu güzel bir hediye kutusunda ojeler hediye edebilirsiniz hem ekonomik hem de her bayanın bayılacağı bir hediye olur ne dersiniz?
Ya da bir ruj hediye edebilirsiniz MAC markasının harika rujları var hele ki ''kinda sexy'' rujuna her bayanın beğeneceği kesin :)

Veya veya göz farı seti alabilirsiniz bence en iyi hediye hemde aşağıdaki mua markasının toprak tonlardaki sedefli farları çok iyi bir tercih olur sizin için :)
İnstagram da ''dupdurushop'' ismi ile bir hesap var ürünleri uygun fiyata sizlere sunuyor ve hesabın sahibi dünyalar tatlısı harika bir bayan tavsiyemdir :) 

Daha çok seçenek isterseniz buldum buldum sitesinin yeni yıl hediyelerine göz atmalısınız kesinlikle hem bayanlara hem beylere harika hediyeler var :) Buldum buldum yazısının üzerine tıklarsanız direk yeni yıl hediyelerine gideceksiniz :)
Bu da yüzeysel bir hediyelerin resmi






Bir seçenek daha hem bayanlara hem beylere uygun bir fikir..Çok şık bir saat alabilirsiniz aşağıdaki örnekler belki size yardımcı olur.
İlk resimdeki erkekler için çok güzel bence markası fossil..

             Ben bunu çok beğendim pembiş pembiş harika bir yeni yıl hediyesi bence markası casıo..

Benim sizlere yeni yıl için hediye önerileri verebileceğim ürünler seçenekler bu kadar :) Umarım yardımcı olabilmişimdir umarım beğenirsiniz :) İyi günler dilerim..

4 yorum:

  1. buldum buldum diye bir site olduğunu hiç bilmiyordum süper öneri teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika bir site gerçekten daha mesaj içeren çikolatalarında almıştım harikaydı çok beğendim ne güzel sevindim yeni keşfetmene ben teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  2. Birisi bana da mua palet hediye etse bayılırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani tatlım dimii bende istiyorum o paleti ama belki hediye eden biri çıkar çevremizden heheh :) :) sevgiler

      Sil