Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

24 Ocak 2015 Cumartesi

BİTENLER!! #1

Herkese merhabalar ben Buse!!
Umarım gününüz harika geçmiştir ve hafta sonları dilerim :)
Bugün bitenler yazısı ile karşınızdayım bloğumu takip edenler bu yazıyı ilk kez yazdığımı bilirler yani hem ürünlerden memnun olup olmadığımdan kısaca bahsedeceğim hem de biten ürünleri tanıtacağım!!

Bu arada bu ürünleri bir iki ay içinde bitirdim!


,
İlk olarak hepsini bir araya koydum merak ettiğiniz ürünler varsa şimdi kısaca bahsedeceğim hepsinden ama detaylı tanıtım isterseniz bana yorum bırakmanız yeterli :)

   Hepsi tekrar tekrar alacağım ürünler mi diye merak ediyorsanız yazının devamını takip edin :)



İlk olarak MAC markasının göz makyajı temizleme suyundan bahsetmek istiyorum..Ben bu ara çok fazla göz makyajları yapmaya başladım daha da iyi olmaya çalışıyorum ve sürekli göz makyajı yaptığımdan bazısında istediğim sonucu alamıyorum silip tekrar başlamam gerekiyor ki göz çevremin tahriş olma ihtimali yüksek o yüzden göz makyaj temizleyici ürünlerde rastgele ürün almamaya özen gösteriyorum bu ürün ile ilk çekilişte kazandığım da tanıştım bu 2. bitirişim yine alır mıyım elbette alırım göz makyajımda ikinci disk pamuğa gerek kalmadan bir disk pamukla çıkaran tek ürün bu!!

Çok çabuk bitiyor belki ben çok kullandığımdandır ama şöyle 1 litrelik lazım bundan :)
memnunum bundan sürekli almaya devam edeceğim bir ürün..




Diadermine markasının bu hassas göz makyajı temizleyici ürününü beğenmedim pek göz makyajını çıkarırken biraz tahriş oluyor göz çevrem çünkü bastırmak zorunda kalıyorum kızarıyor göz makyajımı çıkarırken o yüzden bir daha almayı düşünmüyorum..


Bu garnier' ın ürünü ise ne kadar övsem azdır!! İlk olarak suya dayanıklı makyajı çok rahat çıkarıyor pastelin suya dayanıklı rimelini denedim ve bu ürün çok rahat çıkardı şahsen..Göz makyajın da ise biraz yakıyor bu sebeple az kullanıyorum göz de..Yani ten makyajını rahat çıkarırsınız ama göz makyajı için de çok güzel çıkarıyor ama yakıyor..Tekrar alırım pembesi de çok övülüyor onu da denemek istiyorum.

Garnier ürünlerinin çoğunu başarılı buluyorum bu da ikinci memnun olduğum ürünlerinden!!
Bu da rahatlatıcı toniği çok severek kullandım ağır makyaj yaptığım zaman her türlü bb ya da cc krem kullanmışsam makyajımı temizledikten sonra bu toniği tercih ediyorum her zaman tekrar alacağım ürünler arasında!!

Sıradaki ürün nivea'dan argan yağı içeren el kremi bu ürünü tekrar almam çünkü pek bir etkisini görmedim yapısı çok yağlı geldi ve nemlendirme özelliğini yeterli bulmadım o yüzden bizimle değil,!!

Eveett son ürün de yves rocher'dan 3 dakikalık kızılcık içeren yenileyici ışıltı verici bir maske kıvamı bildiğiniz jöle ve yenileyici bir özelliği yokta aydınlık hissi veriyor bence bu maske yaz ayları için daha uygun şahsen ama çoğu kişi memnun ya da değil ben aydınlık hissini sevdiğim için memnunum tekrar alıcam :)


Yazımızın sonuna geldik çok teşekkürler yazımı okuduğunuz için ve nasıl buldunuz yazımı yorumlarınızı eksik etmeyin ayrıca bitenler yazısını devamını isterseniz 2 ayda bir gelicek :) görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)

18 yorum:

  1. Diadermine şuan kullanıyorum ben çok memnunum beybii, Yves Yocher galiba kayısılı peeling ile hemen hemen aynı özelliğe sahipler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzu bende diadermine ürünlerini beğeniyorum ama bu ürünü beğenmedim pek :) benziyorlar dediğin gibi çok teşekkür ederim çok öptüm :)

      Sil
  2. Ben bitenler yazılarını okumayı çok seviyorum canım bence devam etmelisin çok güzel bi yazı olmuş eline sağlık :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende severim tatlım ve kendim de bu yüzden yazmak istedim tatlıım çok teşekkürler tamamdır devam edeceğim çok teşekkürler bende çok çok teşekkür ederim okuduğun ve güzel yorumun için :) :*

      Sil
  3. hepsi de çok güzel ürünler... güle güle kullanın...
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Bitenler yazısı okumayı çok seviyorum devamını da bekliyorum tatlım çok güzel bir yazı olmuş ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum tatlım hem de kısaca bahsediyorlar üründen en sevdiğim kısım :) canım çok teşekkür ederim elbette devamını getiricem :*

      Sil
  5. Garnier'in makyaj temizleme sütünü çok sık duymaya başladım bende en kısa zamanda denemeliyim :) Güzel bir yazı olmuş canım devamını getirmelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım bende çok duydum aldım çok da gecikmişim valla ama pembesini çok tavsiye ederim harika çok teşekkür ederim tatlım devamını gelicek :) :)

      Sil
  6. Diadermine'in bu ürününü ben de hiç sevmemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendensin :( bende sevemedim çok yaktı gözümü sevgiler :)

      Sil
  7. Guel ve bilgilendirici bir paylasim olmus.. Sevgiler.. www.filizza.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. filizcim çok teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  8. Ben aslında nıvea yı sevmiştim. Belki cilde göre farklılık gösterebilir. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. niveanın ürünleri güzel evet bazen dediğiniz gibi her cilt tipine uymuyor sevgiler :)

      Sil