Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

16 Ocak 2015 Cuma

EYELİNER İLE SEVGİLİLER GÜNÜ MAKYAJI / BLOG PROJESİ

Herkese merhaba!! Kısacık bir aradan sonra karşınıza bir sevgililer günü projesi ile geldim hemde tek başıma gelmedim yanımda da birbirinden güzel 4 blog yazarı arkadaşımı da getirdim kimleri mi Sevgili makyaj formülleri blogunun kurucusu Ecem
Sevgili Beauthings for me blogunun kurucusu Belçim
Sevgili Eylem delacroix blogunun kurucusu Eylem
Ve Sevgili makeup breanna blogunun kurucusu Breanna

İlk olarak beni bu proje de yalnız bırakmayan değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu yazıyı hazırlarken ve makyaj denemeleri yaparken çok eğlendim :)

Sevgililer gününe az kaldı tabii o güzel günde akşam yemeğine çıkacaklar ya da herhangi bir  davete katılacak bayanlar şık ve romantik gözükmek istiyorlar herkesin ona kusursuz olmuş gözüyle bakmasını isterken bir yandan da nasıl makyaj yapsam diye kararsızlar  tabii bizler de sizlere fikir vermek için sevgililer gününe özel çeşit çeşit makyajlar hazırladık :)

İlk olarak ben göz makyajın'da renkli olmaya özen gösterdim ve kahve/pembe tonlardan yana oldu seçimim..Göz makyajımı ön planda tuttuğum için ten ve dudak makyajında sade olmaya çalıştım :)


 Göz makyajım'da eyeliner çekmek istediğim daha yumuşak/sıcak renkler ile gölgelendirme yaptım..
  Göz pınarlarımda dışa doğru renkleri yoğun tutmaya çalıştım.

Kullandığım ürünler ise :

1) Avon mega eyeliner

2) Nyc far kiti

3) Avon mocha latte far kiti

4) Rimmel london scandal eyes rimel ve maybelline the rocket rimel

5) Essence ı love stage goz bazı

Nasıl yaptığımı da kısaca aşama aşama anlatmak istiyorum ilk olarak göz bazını uyguladım göz makyajımı daha kalıcı ve renkler daha belirgin kalsın istediğim için..
  Daha sonra nyc markasının bu pembe tonlarda oluşan far kitinde en açık pembeyi yani en alttakini ve onun bir üstündeki pembeyi karıştırarak tüm göz kapağıma uyguladım.


Daha sonra flormar'dan bu renkli göz farları içeren paletten 1 yazan koyu pembeyi sadece göz kapağımın ortasına gelecek şekilde sadece geçiş yaptım.


En son ise avon mocha latte far kitinden 3 numaralı ışıltılı kahveyi ilk olarak sadece gözümün dış kısmına uyguladım dış kısmı üçgen olacak şekilde sürdüm bu üçgen şekli içinde gözümün dış kısmına yatay dik olacak şekilde bant yapıştırdım ve göz kapağımdaki bütün renkleri karıştırdım..İnce bir fırça ile kahve farı ve pembe farı karıştırarak gözümün altında geçiş yaptım..
Son olarak avon mega eyeliner ile uzun kalın bir eyeliner çektim rimmel london scandal eyes rimelini üst kirpiğime maybelline the rocket rimeli de alt kirpiklerime uyguladım..
Sonuçta bu :)

Ten grubundan bb krem, mat bir pudra ve bronzer allık tercih ettim 


3 far paleti tercih ettim pembe ve kahve tonlarda bunlar :


Ruj olarakta tercihim pembe tonlardan yana oldu daha sıcak/tatlı bir görüntü yaratmak istediğimden
İlk olarak flormar'ın 229 numaralı dudak kalemi ile dudaklarımın dış kenarlarını çerçeveledim ve avon color trend serisnden hot pink love isimli ruj'u sürdüm :)


Makyajım da tercih ettiklerim bu kadardı tüm görünüş ise aşağıdaki gibi oldu :)



Göz makyajım :


Evett parfüm olarak ben wish of love seçtim kokusunu daha romantik bulduğum için ve ağır bir kokusu yok hafif kalıcılığı ise tam not aldı benden :)



Saçımda ise bu görüntüyü çok sevdim ve sizlerle de paylaşmak istedim :)



Yazımızın sonuna geldik arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim beni bu projede yalnız bırakmadıkları için ayrıca sizlere de yazımı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim minettarım :)
Ve diğer arkadaşlarımın  da makyajlarına bakmayı unutmayın :) Hoşçakalın

12 yorum:

  1. canım esas ben teşekkür ederim böyle güzel bir projeye beni de dahil ettiğin için :) benim için çok keyifli bir etkinlik oldu :) makyajında çok hoş soft tonlarda olmuş :) o gece hazırlanmak isteyenler için güzel bir alternatif olmuş gerçekten :) tebrik edeim canım :) sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman tatlım çok mutlu oldum gerçekten iyi ki varsın :) çok sevindim keyifli olmasına benim için de öyleydi hazırlarken çok heyecanlandım hep hafif tutmaya çalıştım sadelikten yana olmak isteyenler için beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim çok çok sevgiler :)

      Sil
  2. Kuzuum ne güzel olmus makyajin, sana da cok cok yakismis, göz kamastirici olmussun. Bu güzel makyaj anlatimin ve projeye beni de davet ettigin icin tesekkür ederim tatlim. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine çok mutlu oldum canım beniim :) çok teşekkür ederim birtanem benim ben teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için bende öpüyorum çok çok :*

      Sil
  3. Tatlım bayıldım makyajına çok doğal olmuş emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım beniim beğendiğine çok mutlu oldum :)

      Sil
  4. cok güzel bir etkinlik oldu cok tesekkur edıyorum benı de davet ettıgın ıcın canım :) makyajını da cok begendım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle sana katılıyorum ecem'cim harika oldu ben teşekkür ederim beni reddetmediğiniz için çok mutlu oldum beğendiğine çok teşekkürler :)

      Sil
  5. Hepiniz harikasınız ya ben bayılıyorum böyle etkinliklere :)
    Ellerinize sağlık tekrar kızlar :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım benim bende çok seviyorum böyle etkinlikleri hele de canım arkadaşlarım da olunca harika oluyor çok teşekkürler canım benim :)

      Sil
  6. Dozunda, doğal ve sıcak bir makyaj ile çok tatlı olmuşsun canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuzuum benim çok teşekkür ederimm :) öpüyorum çok :*

      Sil