Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

26 Ocak 2015 Pazartesi

LOREAL PARİS ELSEVE MUCİZEVİ SAÇ BAKIM YAĞI

Herkese merhaba!!
Ben buse :)

Bugün sizlere loreal paris elseve mucizevi saç bakım yağından bahsedeceğim.. Ben elseve saç bakım ürünlerini çok severek kullanıyorum ve bence saç bakım ürünlerinde en iyi markalardan biri de elseve.. Bu mucizevi yağ çıktığında herkes kendisi için benim saçlarımın kurtarıcısı oldu gibi bir çok benzer yorumlar yaptı bende indirim de denk geldi ve merakımda 9.90 tl’ye ürünü almış bulundum..

İndirimsiz fiyatı da çok değil 12.90 tl!!
.


Ürün saç dokunuşunu kusursuzlaştırıcı bakım vadediyor ayrıca her saç tipine uygun canlılık veren zengin içerik saçı ağırlaştırmaz sonuç ise ipeksi saçlar elde edeceğinizi söylüyor ki öyle de..

Pompalı bir ürün bu kullanımı daha da kaliteli kılıyor.. Ben 2 damla uyguluyorum saçlarım gür ve dalgalı/kıvırcık olduğu için ayrıca zaten ürünün bilgilendirme kısmında da 1-2 damladan fazla kullanmamanız gerektiği yazıyor.. Bence de en iyisi 1-2 damla..


Ne demişler azı yarar fazlası zarar :)

Yani çok merak ettim herkes bu kadar beğendi ne var bu kadar bu üründe beğenilecek derken bir an baktım benim içinde vazgeçilmez olmuş..



Kullanım önerileri ise şu şekilde:

- Saçınızın tamamına 1-2 damla uygulayın.

1)Şampuanlama öncesi yoğun besleme

2)Tarama öncesin de saç dokusunu yumuşatarak taramayı kolaylaştırma veya

3)Saçı şekillendirme sonrası son bir rötuşta saçı onarmak ve ipeksi bir görünüm kazandırmak

Yani toplam da 3 pratik ve yararlı kullanım şekli var

Saç’a parlaklık katıyor daha dolgun daha sağlıklı gözüküyor saçlarınızın duruşu..

Ürün 100 ml ve gayet uzun zaman’a kadar kullanılabilir benim ki neredeyse 5 aydır bu kadar azaldı..

Ben banyo sonrası az miktarda avcuma sıkıp saçlarımın uçlarına ve ortalarına kadar uyguluyorum ve daha sonra şekillendiriyorum elektriklenmesi azalıyor ve daha çok yapılmış saç modeli gibi duruyor kesinlikle..

Ayrıca ürünün bahsetmedikleri bir özelliği ben kendim de gözlemledim aranızda kullananlarda da bu görüldü mü bilmem ama saçı uzatıyor sanki ben saçlarımı 4 ay önce kestirdim ve sanki çok çabuk uzadı tabi bin pişmanım kestirdiğime!!

Ayrıca saç diplerini de besliyormuş bunun hakkında bir yorum yapamayacağım çünkü saç diplerime hiç uygulamadım ben hangi ürünü saç dibime kullanırsam kullanayım etki etmiyor tam tersi kepek yapıyor o yüzden saçlarımın dip sorunu olmadan daha çok seviyorum.






Saç uçlarınız da kırıklarınız varsa bu ürünün saç kırıklarınızı tamir edebileceğini söyleyebilirim içindeki faydalı yağlardan saçı yumuşatma özelliği var.

Son kullanım süresi 18 ay uygulamaya başladığınız andan itibaren!!

Ben almanızı öneririm çok faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum ben gratıs’ten aldım ve elbet her yerden bulabilirsiniz.

Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim bir sonraki yazıya kadar şimdilik hoşçakalın :)


16 yorum:

  1. Ah canıım benim saçımda dalgalı ve gür, bu da kullandığım en güzel saç bakım yağı benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç yapımız aynı kesinlikle o zaman benim için de en güzeli oldu sevgiler :)

      Sil
  2. bu ürün hakkında o kadar çok olumlu yorum gördüm ki çok merak etmeye başladım kendisini. Elimdeki bitince ilk işim bunu almak olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilkten ben çok olumlu yorumlar görünce merak ettim ve sonunda aldım ve kendime nerdeyim ben daha önce keşfetmeliydim bu ürünü dedim kesinlikle almalısın yorumlarını bekliyorum ürün hakkında sevgiler :)

      Sil
  3. şahane bir ürün kesinlikle bende çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum sana belçim'im şahane şahane :) sevgiler

      Sil
  4. Bebeğim, ne güzel anlattın. Ellerine sağlık! Hepimiz için vazgeçilmez bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım beniim çok teşekkür ederim güzel yorumun için kesinlike herkes begendi bu ürünü çok opüyorum sevgiler :)

      Sil
  5. Ben bu ürünün kırmızı kapaklı boyalı saçlar için olanını aldım pek memnun kalmamıştım ama herkes bu çeşidinden çok memnun sizde çok güzel açıklamışsınız sanırım bu yağa bi şans vermeliyim :) sedosun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boyalı saçlar için olanından dediğiniz gibi pek etkisini görmeyen çok oldu ama bu modeli daha çok etkili bence çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim kesinlikle en kısa zamanda denemelisiniz sevgiler :)

      Sil
  6. Benim saçlarımda çok gür ve kabaran cinsten. Ayrıca boyadan dolayı herhalde nem kaybı yaşadım. Avonun argan yağını kullanıyordum . Bitince bunu deneyeyim bir de. Bilgi için teşekkürler.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boya saçı çok yıpratıyor gerçekten eskisi gibi olması için baya bir çaba sarf etmek gerekiyor ama saçlarını bu ürünle kendine gelebilir sevgiler :)

      Sil
  7. Ben de bayılıyorum bu saç bakım yağına gerçekten Elseve steneni başarmış, eline sağlık cnm yazın güzel olmuş. Instagramdan takipleşiyoruz, burdan da takipleşelim dedim, Bana da beklerim cnm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevindim beğenmene canımkesinlikle istenileni başarmış tatlım :) bende çok teşekkür ederim okuduğunuz için evet hatırladım çok iyi olur hemen geliyorum sevgiler :)

      Sil
  8. .Paylaşımlarınız için tşk ederim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok teşekkür ederim okuduğunuz için sevgiler :)

      Sil