Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

31 Ocak 2015 Cumartesi

RİMMEL LONDON STAY MATTE PUDRA!!

Herkese merhaba!!
Bugün sizlerle watsons mağazalarında satılan ve her cilt tipi için çok övülen bir rimmel london stay matte pudrasından bahsedeceğim..


Ben yaşımdan dolayı fondöten tercih etmiyorum zaten cildim de çok şükür kapatılacak leke yok umarım ilerki yaşlarımda da aynı şekilde geçerli olur.. Genelge bb veya cc krem ya da pudra tercihimdir bildiğiniz gibi fondöten cildin hava almasını engelliyor ve bu sebeple leke oluşumu oluyor..
Benim bir pudradan beklentimi anlatıp ürün hakkındaki yorumlarıma geçeceğim ilk olarak ‘’ t ‘’ bölgemdeki (alın ve burun) yağlanmayı gün içerisinde kontrol edecek bir pudra her zaman benim için olmazsa olmazdır hele de yaz ayların da!!


Daha sonra aydınlık ve hafif kapatıcılık isteklerim de yer alıyor yani her bayanın beklentisi gibi benimki de yağlanmayı kontrol edecek, aydınlık ve hafif kapatıcılık sağlayan bir pudranın verdiği kusursuz doğal bir ten..
Bu ürün mat isminden de anlaşılacağı gibi birkaç renk seçeneği var ve her cilt tonu ile eşit olan transparan isimli olanı bende 006 warm beige sanırım bu en açık tonu daha doğrusu ben bu ürünü ilk kullanışım ve ilk aldığım zaman bir warm beige bir de başka isimli vardı watsons çalışanına hangisinin bana uyacağını sorduğum da elimdekini daha çok uyacağını diğer rengin pembe alt tonlu olmasından dolayı yakışmayacağını söyledi tabi bende elimdekini aldım memnunum ama renk tonlarını bilmiyorum tam olarak sizler için yazının sonuna eklerim!!


Pudranın tonları ise bunlar aldığım yerden de bu kadar seçenek olsaydı pink blossom ya da silky beige isimli olanlardan birini seçebilirdim sanırım :)




Ürün’ e gelecek olursak 5 saat boyunca yağlanmayı kontrol edeceğini vadediyor ayrıca doğal görünüm sağlayacağını söylüyor bakalım nasılmış:

Evet 5 saat boyunca yağlanmayı kontrol ediyor ürünün içerisinde hafif ışıltılar var bu da doğal aydınlık bir cilt sağlıyor kesinlikle daha sonra kokusuna gelecek olursam sabun gibi çok ferah tatlı bir kokusu var
Açıldığından itibaren 30 ay kullanım ömrü var ve 14 gr kolay kolay bitecek bir ürün değil şahsen benim düşünceme göre

Benim çok beğendiğim bir ürün oldu bence eğer pudra arayışında iseniz bu ürüne bir şans verip denemelisiniz
Ürünün indirimsiz fiyatı 16-17 tl civarı indirim ile 13 tl’ye denk geliyor

Yazımın sonuna gelmiş bulunuyoruz çok teşekkür ederim sizlere yazımın sonuna kadar bana eşlik ettiğiniz için iyi günler dilerim  :)

14 yorum:

  1. severek kullandığım bir ürün 05 numarasını kullanıyorum ama ambalajı biraz daha kaliteli olsaydı keşkee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen katılıyorum bende seviyorum fakat dediğin gibi ambalajı kalitesiz ve çantaya ya da makyaj çantasına almak için hiç uygun değil sevgiler :)

      Sil
  2. Bu pudra da çok övülüyor tatlım, ben de inatla almadım daha, bakalım daha ne kadar sabradeceğim :) Eline sağlık güzel yazı , öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok övülüyor bende merakımdan aldım canıım :) bence daha fazla dayanma al gitsin tabi pudra ihtiyacın varsa ama ambalajı pek sağlam değil teşekkürler canım benim çok teşekkürler okuduğun için bende öpüyorum sevgiler :)

      Sil
  3. Ben de bu pudrayı severek kullanıyorum ancak malesef ki çantaya falan atıldığında ambalajı hemen açılıyor,çatlıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım dediklerine katılıyorum harika bir pudra ama ambalajı sorunlu bu sebeple bende kullanamıyorum dışarı da iken ihtiyacım oldugunda :( sevgiler :)

      Sil
  4. Bu pudrayi ben de cok begeniyorum tatlim, güzel bir yazi olmus. Öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim tatlım begenmene çok teşekkür ederim ben çok öpüyorum :)

      Sil
  5. Ben de yeni pudra arıyordum.Benim için harika bir öneri oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim o zaman sana bir tercih daha oldu umarım beğenirsin sende ben teşekkür ederim bu güzel yorumun için sevgiler :)

      Sil
  6. Çok severek kullandığım bir ürün.Blogunu takibe aldım canım.Beklerim....pitat1980.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı şekilde mat olmasından dolayı çok severek kullanıyorum, teşekkür ederim bende hemen bakıyorum bloğuna sevgiler :)

      Sil
  7. Indirim zamani disinda fiyati nedir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının sonun da belirttiğim gibi 16-17 tl :)

      Sil