Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

11 Ocak 2015 Pazar

YOUTUBE' DA SEVEREK TAKİP ETTİĞİM KANAL #1 ''MAKEUP BREANNA''

Herkese merhabalar musmutlu bir pazar günü dilerim :) Bugün sizlere youtube'da ve blogunu severek takip ettiğim bir can dostumdan bahsedeceğim..
  Kendisi ile yüz yüze tanışmadık blog dünyasında tanıştık ama ben kendisi yıllardır tanıyormuş gibiyim çok seviyorum kendisini..
  Haydi kendisini tanıyalım :)

Youtube kanalı ''makeup breanna'' isminde..İsmin üzerinde tıklarsanız videolarına ulaşabilirsiniz..O kadar sıcakkanlı ki kendisi videolarında ayrıca çok da güzel buluyorum :)

Makyaj videoları çekiyor ayrıca makyaj hatalarını ve ister makyaj da ister kişisel bakımda harika pratik videoları paylaşıyor.
 Hele ki benimle hazırlanın videosunu ben çok beğendim.
Sizlere de videosunu ekleyeceğim buraya daha fazlası için makeup breanna kanalına bakabilirsiniz elbette abone olmayı unutmayın..


Bir de bu güzelliğimiz blog yazarı elbette ilkten yabancı videolar yazılar yazıyordu ben de ilkten kendisini yabancı diye biliyordum fakat türk olduğunu öğrendim bir instagram paylaşımında ve nasıl sevindim anlatamam bilmiyorum bu kızı ben çok seviyorum ve şimdiden söylemesi çok başarılı yerlere gelecek ilerleyerek :)
Bloğuna da uğramanızı tavsiye ederim dediğim gibi sadece makyaj videoları yazıları paylaşmıyor her şeyden her yararlı konudan bahsediyor..




Yazılarından bir kaç parça :)



Kendisine buradan bana sağladığı bu güzel sıcakkanlı arkadaşlığı için çok teşekkür ederim :) Kendinize iyi bakın bir sonraki yazıya kadar görüşmek üzere..

6 yorum:

  1. Bende, Mkeup Breanna yı takip ediyorum, makyajlarını çok seviyorum. Başarılı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel ve kesinlikle katlıyorum sana tatlım başarılı :) sevgiler

      Sil
  2. Merhaba :) Bloğunuza pembemakyajçantam'ın blog keşif etkinliğinden ulaştım ve takibe aldım. Benim bloğuma da beklerim. Sevgiler :)
    bakimliginepig.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :) çok teşekkür ederim takip için bende hemen geliyorum bloguna sevgilerr :)

      Sil
  3. Merhaba
    Pembe Makyaj Çantam blog keşif etkiniğinden blogunuzu takibe aldım.Blogumda blog keşif etkinliğim var buluşmak dileğiyle...
    http://www.sosyalmedyakafe.com/2014/12/blog-kesif-etkinligi-bloglar-listesi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba çok teşekkür ederim takibiniz için bende hemen geliyorum :)

      Sil