Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Sephora 8H Matlaştırıcı Sıkılaştırılmış Fondöten! - Sephora 8H Mattifying Compact Foundation!

Herkese Merhaba!
Bugün bir ürün yorumu yazısı ile karşınızdayım, konuğumuz ise sephora'nın kendisine ait olan 8 saat matlaştırmayı vadeden sıkılaştırılmış fondoteni!

İlk olarak bu ürünü yaklaşık 3 hafta kadar neredeyse her gün kullandığımı söylemek isterim bir şey daha her ürün yorumları yazısında ürünler sponsor bile olsa objektif bir şekilde yazmaya özen gösteriyorum benim beğenmediğim ürünü size alın diye övmem hayatta çünkü sonuç olarak beğenmeyeceğinizi düşünüyorsam üzülürüm.

Gelelim sephora'nın bu şık ambalaja sahip matlaştırıcısı fondötenine ;






 Ürünün tasarımına bayıldım, oval bir şekilde fondöten yer alıyor ve sephoranın amblemi ile çok şık bir duruşu var ayrıca yanında  yarım ay şeklinde sünger yer alıyor uygulamada biraz daha kolaylık sağlayabilmek için iç kapak kısmında ayna yer alıyor!

Beğendiğim ilk yönü pudranın ambalajının kolay kolay açılmaması kilidi mıknatıslı olduğunda çantanıza yerleştirdiğinizde açılma sorunu olmaz.

       

Yapısına gelecek olursak daha çok yağlı ve karma ciltliler için uygun çünkü matlaştırma özelliği olduğu için cilt ile daha kolay uyum sağlar ayrıca kuru ciltlilere önermem sebebi ise cildi daha da kurutmasına neden olacağından.

Ürün aslında sıkılaştırılmış matlaştırıcı fondoten olarak yer alıyor.
İçeriğinde paraben ne yazık ki var ama her üründe parabenin yer aldığını düşündükçe beni bu durum pek rahatsız etmedi, paraben yok denilen pudralara da pek inanmam açıkcası!



Renk skalası baya geniş ve bendeki rengi ''Ivory''

Şimdi bildiğiniz gibi fondötenler genelge sıvı ve düz bir ambalaja sahiptir ve bu ürün biraz daha değişik bir alternatif sunmuş!
İlkten pudra diye aldığım bu ürünün sıkılaştırılmış fondoten olduğunu okuyunca şok oldum.
İnternetten de araştırdım sahiden de fondötenmiş.



Ben kendi süngeri ile değil de, ecotools markasına ait bu allık fırçasını sıkılaştırılmış fondöten için kullanıyorum.

Bir özelliği daha var isminden de anlaşılacağı gibi matlaştırıcı diyor fakat şöyle anlatayım teninizde duruşu mat ama aydınlık canlı bir görünüm katıyor.

Sephora'nın kendi ürünleri arasında ''En Çok Satanlar'' listesine girmiş ve çoğu kişinin pek haberi olmadığı bu ürünü denemenizi tavsiye ederim, yapısı tıpkı bir bb krem kadar hafif ama kapatıcılığı gayet yeterli ve gözaltındaki oluşan yorgunluk izlerini sahiden kapatıyor ve daha aydınlık gösteriyor!
Son olarakta bendeki duruşu bu şekilde, ilk resim de uygulanmamış hali ikinci resim ise uygulanmış hali!

Sanki daha canlı kadifemsi durmuş, ben bu ürünü çok beğendiğimi dile getirmeliyim sahiden elimden düşmüyor ve sephora indirim zamanında 20 tl'ye satın almıştım ve pudra niyetine aldığım ürünün sıkılaştırılmış fondöten olduğunu öğrenince diğer bb,cc ve fondötenlerimi unuttum bu ürünü elimden düşürmemeye başladım!

 Yazımızın sonuna gelmiş bulunuyorum, okuduğunuz için teşekkür ederim umarım beğenmişsinizdir yorumlarınızı eksik etmeyin ve gülümsemeyi hiç hiç unutmayın!

Sevgiler

10 yorum:

  1. pudra fondötenler çok tercihim değil yıllar önce bir shiseido kullanmıştım ama fena değildi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şekilde benim de tercihim değildi fakat deneyince elimden düşürmemeye başladım, evet bence bu ürünler de tercih edilebilir!

      Sil
  2. Great review hun!

    Jenan
    http://lavieenmauve-jj.blogspot.ca/

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan canım :-) bloğunu gezinirken gördüm:-)hemen takip listeme ekledim güzel şeyler paylaşmışsin:-)beni takip edersen çok sevinirim:-)
    Http://fatmadenizz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Çok sevindim beğendiğine çok sağol tabii ki ederim sevgiler :)

      Sil
  4. gözaltları için almayı düşünüyorum ama kalıp gibi gözükmesini de istemiyorum sizce başarılı olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lerzan Hanım, bende aynı umutla aldım ve çok memnunum kalıp gibi durmuyor bende çok daha doğal duruyor ve göz altlarını daha aydınlık daha canlı gösteriyor kesinlikle başarılı olur!

      Sil
  5. Merhaba Nagehan Hanım :)
    Dünyanın ilk sosyal medya platformu buypasa.com açılıyor; Sephora kampanyaları, ücretsiz sanal dükkanlar yakında sizlerle buluşuyor. Detaylar için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil