Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

9 Ekim 2015 Cuma

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi! (CreaMıve)

Herkese merhabalar,

Bugün sizlere hem katıldığım bir tatil çekilişinden hemde bir web tasarım sitesinden bahsedeceğim.

İlk olarak ''kazdağları'' otel çekilişinden bahsetmek istiyorum.
Hayatınızdaki yoğun tempodan yorulduysanız, ve yeni yoğun iş hayatınıza olsun, çocuklarla ilgilenmek olsun başlamadan önce güzel bir tatil yapmak istiyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa bence bu çekiliş tamda size göre.

bornova74blog, ida natura otel konaklama çekilişi


Tatilde ilk gözüme çarpan kazdağlarında olması ve kazananlara verilecek ödüllere bakacak olursak ;

Bu çekiliş sonucunda 1 kişiye 200 TL değerinde çift kişilik konaklama ve 120 TL değerinde 2 kişilik tuz odası seansı hediye ediyoruz. Yani toplamda 320 TL değerinde bir hediye sizlerin olacak :) Ayrıca, çekilişe katılan her kişiye de 50 TL’lik indirim çeki hediye edeceğiz. Evet, yanlış duymadınız, büyük ödülü kazanamasanız da 50 TL değerinde bir indirim ile İda Natura Kazdağları Butik Otel’de konaklama fırsatına sahip olacaksınız.
İda Natura Life Style otel ve oda özellikleri hakkında detaylı bilgilere ise: www.idanaturalifestyle.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bana göre çekiliş baya baya çekici geldi ve üstelik büyük ödülü kazanamasanız bile 50 tl'lik bir indirim çeki kazanacaksınız ve bence tam ekonomik bir tatil bizleri bekliyor..
Katılmak isterseniz Çekiliş tıklamanız yeterli!
Ayrıca en çok bahsetmek istediğim konu ise CreaMıve
 profesyonel site tasarımları, ve site kuruluşu hakkında aklınıza gelebilecek her türlü bilgiye sahipler.


Gördüğünüz gibi daha profesyonel daha ilgi çekici tasarımlar için CreaMıve sitesini kurmuşlar ve daha uygun ücretler karşılığında tasarımlar olsun, banner olsun logo olsun size hitap eden bir siteye ve daha profesyonel bir siteye sahip olabilirsiniz..

He unutmadan bloggerlara her türlü web tasarımı konusunda destek olan  Creamive'in sayfasını da hazır çekilişe gitmişken bir inceleyin derim ben. Blogspot ve WordPress kullanıcılarına domain sponsoru da oluyorlar. Siz de blogunuzun isimsoyisim . com  şeklinde olmasını isterseniz CREAMIVE 'e ulaşabilirsiniz.  

Bu yazdıklarım tamamen benim şahsi fikrimdir.
Umarım sizlerde yazımı beğenerek okumuşsunuzdur ve okuduğunuz için teşekkür ederim yorumlarınızı eksik etmeyin!
Sevgiler.


1 yorum: