Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

24 Kasım 2015 Salı

NYC ''Bıg Bold Angel Lash'' Maskara!

Herkese Merhabalar,

Bugün bir ürün deneyimi yazısı ile sizlerleyim, Watsons mağazalarında satılan ''NYC'' markasının ''big bold angel lash'' isimli maskarası hakkında çoğunlukla olumsuz olan iyi kötü yönlerini yazmak ve sizlere fikir olmasını istedim.

Her yazım da belirttiğim gibi ürün yorumları tamamen benim objektif fikirlerime dayalı yazılmıştır yani benim cilt tipime, rengime uygun olduğundan bana ait düşüncelerdir bunlar ve tabii ki siz beğenmiş, beğenmemiş olabilirsiniz.

Bu rimeli büyük umutlar ile ilk annem'e aldık ve annem fırçasının kalın olmasından dolayı rahat süremediğini öylece durduğunu söyledi ve sen kullan dediğin de bende fikir olması amaçlı ve rimel arayışında iken bunu da denemek istedim ama tek başına kullanılabilecek bir rimel değil malesef ki!




Fırçasını ambalajından çıkardığınız zaman ürün çok miktarda geliyor fırçaya ve topak topak olması kirpiklerin birbirine yapışması söz konusu, fırçada ki ürünü ambalajına sıyırsanız bile iki-üç kat uygulamaya kalkmanızı tavsiye etmem yine aynı sonuç oluyor.

Ancak sadece uzatan hafif bir rimel üzerine hacim vermek için bir iki kat bu rimeli kullanarak daha kullanışlı kılabilirsiniz ama öbür türlü dediğim gibi hiç memnun kalmadım ben.




Hacim veriyor ama topak topak yapmasından dolayı hacim verdiğini de pek sevemiyorsunuz, fırçasından dolayı da sürümü biraz bana zor geldi özellikle alt kirpikler için ve 5 dakika için de kuruyor diğer türlü göz altlarına veya yukarıya bakınca üst kaş hizasında bulaşma oluşuyor.

Bunun yerine aynı markadan ''sky rise'' isimli rimelini alabilirsiniz, uzatma konusunda performansı harika, hacim vermiyor ama ekstradan hacim veren bir rimel kullanabilirsiniz.

Kirpikleri tek tek ayırıp uzatmasını çok seviyorum ''sky rise'' isimli rimelin ve denemenizi tavsiye ederim ben 7 tl' ye almıştım, bu rimelden kat kat daha iyi.

Bu rimel'de 11-12 tl gibi bir fiyata sahipti.


Benim anlayacağınız gibi pek memnun kalmadığım bir rimel oldu ve belki sevenleriniz vardır.

Ama benim için kenarda kalacak veya ekstradan bir rimel ile belki kullanılabilecek rimel oldu.


Umarım yazımı seve seve okumuşsunuzdur, sizin de beğenmediğiniz rimelleriniz varmı hangileri?
Veya bana önerebileceğiniz bir rimel var mı?

Yorumlarınızı bekliyorum, bir sonraki yazı da görüşmek üzere,
Sevgiler!.

14 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ambalajı öyle ama performans açısından malesef ki beğenemedim, teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  2. Merhaba ☺ claires magazalarinda satilan kendi markasina ait bi maskara var ben cok sevmistim hem fiyati da gayet iyiydi 8lira civari. Firsatin olursa bi dene bence ☺❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Bu güzel önerin için çok teşekkür ederim, denk geldiğimde kesinlikle bakıp alacağım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Eseence ı love extreme crazy volum en sevdiğim rimel canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara o rimelle çok sık yolumuz kesişiyor sanırım alacağım bende, çok teşekkür ederim önerin için :)

      Sil
  4. tüm ayrıntıları ile olumsuzluklarını paylaşmışsın doğruya doğru işte, firma da ürününde ki hataları bilmeli . teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, umarım ürünleri hakkında düzeltme yaparlar ben teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  5. bu ürünü denemedım ama eğer sorun fırçadaysa beğendiğin ürünlerin fırçalarından biriyle deneyebilirsin daha ıyı sonuc alacagını dusunuorum en azından boşa gıtmemıs olur :)

    maybelline volume pembe mor arası bır renk suan onu kullanıyorum gayet memnunum :) ama mukemmel ıste bu degıl sadece iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek fırça demeyelim ama ürünün kendisi de yoğun bir yapıya sahip en ince veya en uygun fırça ile bile sürmeye kalksam lapa gibi oluyor malesef :( ama işte çöpe gitmesin diye bir kat çok az sürüyorum :)

      Önerin için çok teşekkür ederim kesin bakacağım :) sevgiler

      Sil
  6. Sanırım bu ürünü burda bir tek ben severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil