Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

8 Kasım 2015 Pazar

Site Önerisi: HediyeRengi.Com

Herkese Merhabalar,
Mutlu pazarlar dilerim, nasıl gidiyor gününüz?
 Uzak kaldım biraz sınavlar yaklaşınca mecbur istesemde ilgilenemedim ama bu ara dönüş yaptım sizlere hem de sizlere çok güzel bir site önerisi ile.


Hediyerengi.com sitemizin adı ve birbirinden farklı çok güzel hediye önerileri sunuyor!

Mesela benim şehir olarak uzakta olan bir arkadaşımın doğum günü yaklaştı ve hediyemi hediyerengi.com ' dan almayı düşünüyorum.

http://www.hediyerengi.com/






Sitede 100 tl üzeri alışveriş yaptığınız zaman kargo ücretsiz ve saat 2'den önce verilen siparişlerde aynı gün kargo imkanınız var en güzeli de hediyenizi paket yaptırabilirsiniz veya not ekleyebilirsiniz rahatlıkla alışveriş yapılacak bir site.

Bende bir kaç ürün beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim;

http://www.hediyerengi.com/

Bu cüzdanın deri oluşuna ve tasarımına bayıldım, büyük cüzdan seven biri olarak çok beğendim her şeyi rahatlıkla taşıyabileceğim bir modele sahip.


http://www.hediyerengi.com/


Bazı ürünlerin güzelliği ise isme özel olması bu ister cüzdan,çakmak veya herhangi bir şey olsun hediye edeceğimiz kişinin çok hoşuna gideceği bir armağan olur!

http://www.hediyerengi.com/


En çok ise bu tasarımlı yastıklara bayıldım bir kaç model daha vardı ama en beğendiğim bu oldu çok şekil bir ürün, değişik dekorasyon severler veya değişiklik yapmak istenilirse bence bu yastıklar güzel bir tercih olur.

Sevdiklerinize özel ve güzel bir hediye vermek veya kendinize hediye almak isterseniz size gönül rahatlığı ile hediyerengi.com sitesini tavsiye ederim.


Umarım yazımı ve siteyi beğenmişsinizdir, bir sonraki yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler.


2 yorum: