Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba

CLC Crıstalıty Göz Altı Kremi Yorumlarım!

Herkese Merhabalar,
Umarım ki gününüz harika geçiyordur,
Ayrıca MEVLİD Kandiliniz mübarek olsun, umarım ki RABBİM gönlünüzden geçen en güzel dua'larınızı en güzel şekilde hayırlısını eyler hepimize.

Gelelim bugün ki ürün yazımıza, bu ürün piyasaya pek bir iddialı giriş yaptı ve tabi ki herkesin aklına girdi merak ettik baya nasıl bir ürün, acaba gerçekten işe yarıyor mu vs gibi sorularınızın cevabını bugün bu yazdı da bulmanızı umut ediyorum.

İlk olarak tamamen objektif bir şekilde yorumlayacağım, ve yaklaşık 2.5 haftadır elimde olan bu ürünü 2 haftadır düzenli bir şekilde kendimde kullanıyorum, genç yaşta olabilirim ama sinüzite bağlı göz altı torbalarım var ve bazı günler daha da kötü şişme oluyor ve morarıyor bende kendim de kullanmak için en iyi deney olduğuma karar verdim :)




Ürün dermotolojik olarak test edilmiş ve onaylanmış bir ürün, bu konuda içiniz rahat olsun.

Ürünün nasıl kullanıldığı ve ne kadar süre de etkisi olduğuna dair sorularınızı yanıtlamak için de sitesindeki açıklayıcı yazısını da eklemek istedim;


Yaşlanma ile cilt elastikiyetini kaybeder, kaslar zayıflar ve göz çevresinde torbalar oluşur. Ayrıca ödem de göz altı torbalarının ve şiş göz kapaklarının önemli bir nedenidir. Ödem vasküler bir bozukluktan kaynaklanabilir ya da zayıf lenf dolaşımı veya yüksek kapiler geçirgenliğin sonucu olabilir. Bozulan moleküler mekanizmalar, kolajen biçimlenmesindeki sorunlar, elastin polipeptidinin azalması ve cildin yağ matriksindeki problemler kırışıklıkların oluşmasına neden olur.

CLC Eye Bag Removal Cream formülü SNARE kompleks oluşumunu ve kotekolamin salınımını azaltan özel bir heksapeptid içerir. Ayrıca formülünde göz altı torbaları üzerine etkili ödem giderici terapeptidler vardır. Göz altı tobaları ve morluklarını drenajı artırarak ve dekonjestan etkisi ile yok eder. CLC Eye Bag Removal Cream hem var olan kırışıklıkların derinliğini azaltır hem de yenilerinin oluşmasını engeller. 14 günde kalıcı etkiler görülmeye başlar. CLC'nin mucizevi anlık etkisi ise kristal içeriği sayesindendir. Sıvı cam olarak bilinen sodyum silikat ve kristal yapısı ile önem kazanan magnezyum silikat içeriği göz altındaki torbaların 90 saniye içinde yok olmasını sağlar.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

İçindekiler:
 Aqua, Sodium Silicate, Magnesium Silicate, Acetyl Hexapeptide-8, Butylene Glycol, Acetyl Tetrapeptide-5, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77491, CI 19140.


Kullanımı: 

Uygulama öncesi göz çevrenizin temiz ve tamamen kuru olmasına özen gösterin. Göz altınıza oldukça ince bir tabaka halinde ve küçük dokunuşlarla uygulayın. Kuruması için mimik yapmadan bekleyin. Ürün tamamen kuruduğunda etkisini gösterecektir. Uygulamada dikkat edilmesi gerekenler: Üzerine nemlendirici uygulamayın. Öncesinde nemlendirici sürmüş iseniz tamamen emilmiş olduğundan emin olun, fazlasını peçete ile alın. Sonrasında uygulayacağınız göz altı kapatıcısının yüksek su ve nem içeren bir ürün olmamasına özen gösterin ve az miktarda uygulama yapın.

''Hayvanlar üzerinde de test/deney yapmayan bir marka!''


Üründen çok memnunum, çok az bir şekilde akşamları yatarken elime minik fındık kadar sıkıyorum ve pıt pıt hareketler ile uyguluyorum.

Ürünün rengi de çok güzel söylemeden geçemeyeceğim, somon renginde ve çok beğendim :)

İlk bir kaç dakika göz altınızda bir gerilme hissediyorsunuz, ellediğinizde böyle gerilmiş olduğunu anlıyorsunuz zaten ve ben ilk 2 dakika tamamen hissedemedim göz altımı ve tabii ki normal olarak endişelendim yanlış mı kullandım diye daha sonra bu durum düzelmeye başladı ve size nasıl anlatabilirim bunu göz altı torbalarım resmen eski haline göre daha azdı ve daha dinçti.

Bir süre kullanmaya devam ettim ilkten tabi normal olarak bir göz kremi bu kadar yapamaz diye düşündüm sonra 6. günde tamam dedim bu krem gerçekten denildiği kadar var.


Bir şey daha bu krem ağız kenarlarında oluşan çizgi/kırışıklarınızda da kullanabilirsiniz, geçen gün bir blogger arkadaşım sayesinde öğrendim bende sizin de aklınızda bulunsun.
Yani fondoten vs çizgilerde birikme yaptığı için gülümserkende belli olur eğer rahatsızsanız bu ürünü o bölgelere uygulayabilirsiniz.

14. gün olalı ise 3-4 gün geçiyor ve göz altlarım artık mor değil, ve aşırı derece o uykusuz göz altı şişliği de yok.

Bu ürün hakkında fikirlerim tamamen bana aittir ve objektifdir, beğenmediğim bir ürünü zaten önermem sizlere yanlış ve kötü bir ürünü kullandırmak kadar utanç verici bir durum yoktur bu yüzden içiniz benden yana rahat olsun..

Ürüne bu siteden ulaşabilirsiniz: Clc Göz altı kremi almak için tık tık


Firmaya beni bu güzel ürün ile tanıştırdığı için teşekkür ederim :)

Umarım seve seve okumuşsunuzdur, ve teşekkür ederim sizlere de okuduğunuz için
Yorumlarınızı eksik etmeyin,sorularınız varsa mutlaka sorun.

Sevgiler

17 yorum:

  1. Denemek lazım, bilgiler için teşekkür ederim :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ben teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  2. Ben bir sürü ürün denedikten sonra artık inanmıyorum kremlerin göz altı torbalarına iyi geldiğine ama yazını okuyunca gene umutlandim deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası inanır mısınız ben bu tür şeylere hatta göz kremlerine inanmam bile ve göz kremi hiç kullanmazdım iki üç ay önceye kadar bu thalia markasına ait göz kremi ve clc göz kremi beni şaşırttı ve inanmaya başladım tabii ki :) umarım memnun kalırsınız

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. En kısa zamanda denemen dileğiyle kuzum :)

      Sil
  4. Çok güzel anlatmışsın, merak ettiklerim arasında bu krem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok sevindim beğendiğinize :)

      Sil
  5. Yani 250 lira vermeye değer diyosunuz :)

    YanıtlaSil
  6. nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. benim gözaltlım çukurlaştı yani gözlerim çok içerde görünüyor bu sorunu da giderir mi acaba :(

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ürünü incelediğiniz için teşekkürler. Size sormak istediğim şey ürünü bugüne dek kullandınız mı acaba?
    Kullandıysanız düşünceleriniz hala aynı mı?
    uzun vadede sürekli (gerilip-yumuşamadan ötürü) göz altlarında gevşekliğe ve torbaların artmasına neden olur mu diye endişeleniyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler :)))))

    YanıtlaSil
  10. Ben de ürünü denedim ve etkisi gerçekten muazzam. Göz altı morluklarım artık ayyuka çıkmıştı ve makyaj için hergün 2 saat uğraşıyordum. Şu anda 3.kremimdeyim hem kırışıklıklarımı yok etti hem de morlukları baya bi götürdü. Alacaklar için kesinlikle öneriyorum eczanelerde falan da var öyle dandik bir krem değil. Bence milyarlarca para vermek yerine kremi deneyin derim hele ki benim gibi ofis çalışanı bir kadınsanız bu günü kurtarır :)

    YanıtlaSil
  11. Bu krem sarkmış göz kapakları içinde kullanılıyormu acaba

    YanıtlaSil