Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

19 Aralık 2015 Cumartesi

Kendall + Kylie Jenner For Topshop Christmas Collection!

Herkese Merhabalar,

Çok severek takip ettiğim kendall ve kylie jenner, kız karkadeşler yeni yıl için 15 parçadan oluşan thoshop mağazası işbirliği ile özel bir koleksiyon çıkardı.



Başarılarıyla dikkat çekmeye başladılar, kylie jenner ise kozmetik dalında da kendi imzasını taşıyan mat rujlar çıkardı..Bunu da eklemiş olmak istedim ve gerçekten dikkat çekilecek işler yapıyorlar ve takdir ettim şahsen!

Kendileri de bu koleksiyon için çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler, bu koleksiyondaki ürünler için kendi hayatlarındaki katıldıkları parti, davet vs. esinlendiklerini de söylemeyi elbette ihmal etmediler, zaten kıyafetleri gördüğünüzde tamamı ile kendi tarzlarından esinlendiklerini anlayabilirsiniz.


Bu koleksiyonun özelliği ise uygun fiyatta satışa çıkacak olması, bugün istanbul nişantaşın'da satışa çıktı bile amerika'da yok satan bu ürünler bakalım istanbulda nasıl ilgi görecek.

Koleksiyondaki 15 parça ise, top crop üstler, tulum, sahte kürk, Metalik parçalar, midi etekler ve daha değişik var olan tasarımlardan oluşuyor.






 En sevdiğim parça bu uzun kollu ve detayları çok hoş olan üst oldu, çok kullanışlı ve keşke izmir'de de alabilceğim yer olsaydı dedim.










Siz sormadan ben bir kez daha tekrar edeyim kürk, sahte!
Zaten kendileride bu konuda duyarlılar, koleksiyon ürünlerinin kürk detayları sahte.

Siz koleksiyon parçalarını nasıl buldunuz ben çok beğendim, giyilmeye alışıldık parçaların olması çok güzel bu şekilde daha satışı olur.

Diğer türlü değişik tasarımları olan kullanışsız parçalar sadece seyirlik benim için.

En çok beğendiğiniz parçalar hangisi, alacaklarınız var mı bu koleksiyondan? 
Yorumlarınızı eksik etmeyin

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler :)

1 yorum: