Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

10 Aralık 2015 Perşembe

Mia Organical Ürünleri!

Herkese Merhabalar 
Kısa bir süre önce keşfettiğim ve ürünlerini de yeni deneme şansı bulduğum tamamı ile organik içerikli bir markadan bahsedeceğim bugün.

http://www.miaorganicalcosmetics.com/, bornova74blog


Markanın adı;
Mia Organical

İçerik konusunda titiz iseniz veya tamemen organik içerik ürünleri kullanmaya özen gösteriyorsanız uygun fiyatlı ürünlere sahip mia organical ürünleri.

İlk olarak sizlere Mia Organical kimdir? sorusuna cevap olarak markanın kendi sitesindeki açıklamasını koyacağım.

Kendimize sorduğumuz binlerce soru ve ilkelerimizle birlikte insan sağlığını ve yeryüzü kaynaklarını koruyarak ilham verici bir güzellik deneyimi yaşatmak için Daleel Grup Desteği ile adım attığımız yolun adı Mia Organical.
Bu yolda her sorunun sizler için bir cevabı ve her adımın bir sebebi var.
Size ve doğaya ve diğer canlılara duyduğumuz saygı ile ürünlerimizi organik tarımdan elde edilen bitkilerden ürettik, asla hayvanlar üzerinde test etmedik ve tüm dünyada kabul gören organik kozmetik COSMOS standardına göre belgelendirdik. Bunu da uluslararası alanda en güvenilir belgelendirme kuruluşu olan ETKO ile birlikte yaptık.
Ürünlerimizde ağırlıklı olarak Argan Yağı’nı kullandık. Bilinen ve ispatlanan tüm etkisi ile sizlere genç kalmanın sırrını sunmanın yanında kadın istihdamını destekledik ve argan ormanlarının yok oluşuna dur dedik.
Zamanınızın değerini bilerek bir marka adı altında tüm bakımınızı üstlendik. Kullanım amacınıza göre içeriğimizi diğer bitkilerle zenginleştirdik ve ürün etkinliğini artırdık.
“Acaba ürün güvenli mi? Kim bilir hangi koşullarda üretiliyor” dediğinizi duyar gibiyiz. Sizin içiniz rahat olsun diye tüm ürünlerimizin dermotolojik testlerini, Avrupa’nın en prestijli test kuruluşları arasında yer alan, DERMATEST Almanya Laboratuvarlarında yaptırdık. Üretim tesisimizde Avrupa Birliği yasalarında belirtilen “İyi Üretim Uygulamaları” ilkelerini benimsedik ve yine ETKO ile belgelendirdik.
Sizler için en iyisini düşündüğümüz bu yolda şimdi ürün çeşitliliğimiz ve üretim kapasitemiz ile Avrupa’nın en iyi organik kozmetik üreticileri ile yarışıyoruz. Bizce daha yolun başındayız. Her gün yeni sorular sormaya devam ediyoruz ve ilerliyoruz.
Birlikte…



http://www.miaorganicalcosmetics.com/, bornova74blog


Sevgili Gülperi hanım'da el kreminden tutun argan yağına ve ayak kremine kadar paket yapıp gönderdi ve kendisine ve mia organical ailesine ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ürünlerin tek tek detaylı yorumlarını da zamanla burdan ve bornova74_blog ig hesabımda da paylaşacağım.

Sizde organik ürünlerden yana kullanıyorsanız tercihlerinizi sizi de miaorganicalcosmetics sitesine davet ediyorum :)

Sizin de deneyip memnun kaldığı ürünler varsa veya denemek istediğiniz ürünler yorumlarınızı bekliyorum ve okuduğunuz için teşekkür ederim 
Bir sonraki yazı da görüşmek üzere
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Çok güzel...

    Sizde benim blogumu ziyaret edermisiniz? Günlük giydiğim kullandığım makyaj ürünlerini fotoğraflıyorum..

    http://modavon.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Lovely post. Have a great weekend! xx

    YanıtlaSil