Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

15 Şubat 2016 Pazartesi

LilyYum ''Zet.com''

Herkese Selamlar, nasılsınız bakalım bugün?

Malum sınav günüm yaklaştı o yüzden pek ilgilenemiyorum blogla fakat instagram hesabımdan bornova74_blog oldukça aktifim, aktif olmaya da çalışıyorum bir de bu ara snapchat'e kafayı takmış durumdayım beni ordan da eklemek isterseniz kullanıcı ismim ''bornova74blog'' :)

Gelelim bugün bahsedeceğim konuya, LİLYYUM isimli bir marka, ürünlerin ait olduğun sitenin ismi.

Ne ürünleri yapıyorlar derseniz?  Birbirinden değişik madalyonları var ve bunları içine koymak istediğiniz simgeleri seçerek kendinize veya sevdiğinize özel bir kolye oluşturuyorsunuz.

Ama bir tek kolye yok, bileklik ve saatte var, ürünlerde dikkatimi çeken yön ise pozitif sözler ve simgelerle daha pozitif bir enerji veriyor ürünler.

Kendileriyle iletişime geçtim ve bana bu güzel ürünlerinden madalyon kolye ve bileklik hediye ettiler.




Aynı ürünleri üreten bir iki marka daha var fakat fiyatları çok uçuk ama bu markanın ürünleri çok uygun fiyatlı, özellikle de sık sık indirimlere giriyor ürünleri ve daha da uyguna geliyor.

Tasarımları çok kaliteli, öyle hemen kopacak veya kararma olucak kadar basit tasarım değiller.


Benim madalyonum da N harfi Kiraz simgesi ve Sonsuzluk simgesi var, hepsi beni anlatan simgeler ve bu benim için çok özel, anlamlı.

Madalyon zincirlerini de kendiniz seçebiliyorsunuz ben düz model sevdiğim için sade bir zincir olmasını istedim.

Ve en önemlisi bahsetmek istediğim şey ise, ilgileri ve nazik olmaları inanın bana kendilerinden alışveriş yapmak için iletişime geçtiğinizde demek istediğimi anlayacaksınız.

O kadar nazikler ve ilgililer ki anlatamam, bu zamanlar da böyle davranışlarla karşılaşmak şaşırtıyor ve mutlu ediyor insanı, ah bak arada güzel kalpli insanlarda hala varmış diyorsunuz kendi kendinize :)

Kolyemin madalyonunu gold seçmiştim kendileri ellerinde kalmadığını dile getirdiler, bende siyah madalyon seçmiştim zaten aklımda siyahta kalmıştı kısmet siyah madalyonmuş ve kendileri de bunun için yanına telafi amaçlı gold bileklik göndermişler, şimdi söyleyin bana daha önce hangi firmadan gördünüz bu ilgiyi, ben bir bu markadan ve carrot care firması dışında bu kadar ilgili görmedim açıkcası :)


Bilekliğimde ise kurdele, love plakası ve çiçek var, bunun için ayrıca çok teşekkür ederim çok beğendimm :)


Sizde sevdiklerinize değişik ve anlamlı bir hediye almak istiyorsanız veya kendinizi anlatan simgelelerle kendinize özel bir madalyon almayı düşünüyorsanız lilyyum isminin üzerine tıklamanız yeterli.

Kendilerinin instagram hesabı da mevcut ordan da iletişime geçebilirsiniz, takip edebilirsiniz lilyyumtr


Umarım ki yazımı beğenerek okumuşsunuzdur, hayatınız da sizi anlatan aksesuar olsun bir küçük not olsun asla yanınızdan ayırmayın, bazen yorulduğunuzda hayattan devam etmenizi pozitif olmanızı bu minik gelen ama anlamı büyük olan eşyalar sağlıyor!

Kendinize çok iyi bakın, bir sonraki yazı da görüşmek üzere hoşçakalın :)



5 yorum:

  1. Çok güzel özel bir hediye yaptırabiliriz:)

    YanıtlaSil
  2. Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  3. paylaşım için teşekkürler sizi takipteyim ben de beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. madalyonu çok beğendim cnm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Hemenn girip bakiyorum siteye ❤ 😘 diger markalar biraz fiyat olarak pahaliydi acikcasi

    YanıtlaSil