Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

16 Şubat 2016 Salı

Sosyal Stüdyo! (Fotoğraf Baskı)

Herkese Merhaba, 
Bugün sizlere instagramda keşfettiğim ve tasarımlarının kaliteliğini çok beğendiğim bir siteden bahsedeceğim..

Kendileri size ait resimlerinizi istediğiniz boyutlarda baskı yapıyorlar ve ister masanızın üstünüzde ister yanınızda taşıyabiliyorsunuz.



Benim kendilerine ilk sorum baskı yaptıkları fotoğraf kağıtlarının ince olup olmadığı oldu, çünkü daha önce de bir başka siteden sipariş vermiştim bu baskılardan ve üzerine istemeden kahve döktüm tahmin edeceğiniz gibi baskılar lekelendi ve ıslaklığından dolayı yırtıldı bir kaçı.


Kendileri de bu konu için özenle çalıştıklarını ve kendi baskılarında böyle bir sorun yaşamayacağımı emin bir şekilde dile getirdiler ve sitelerinde ise böyle bir açıklamada yapmışlar; 

Tüm fotoğraflar 260 GSM fotoğraf kağıdına basılır. Baskılar suya ve güneşe karşı dayanıklıdır, uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir

Açıkcası benim için önemli çünkü böyle özel bir baskıyı ve benim için anlamlı olan anıların zarar görmemesi en çok dikkat ettiğim özellik.


Ayrıca yabancı youtuber ve pinterest uygulamalarında çok görmüşsünüzdür böyle duvara ip bağlayıp mandal ile asıyorlar, kendilerinde bunun için gereken malzemeler de var ben çok beğendim uzun zamandır aradığım bir şeyi bu kadar uygun fiyata bulmakta çok güzel oldu.


Eğer sizler de kaliteli baskı yapan ve anılarınızı bu şekilde ölümsüzleştirmek isterseniz size direk sosyalstudyo sitesini öneririm.

İg hesabı sosyal studyo: @sosyalstudyo


Umarım severek okumuşsunuzdur, bir sonraki yazıya kadar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın :)

Sevgiler

1 yorum: