Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2016 Cuma

SD Hair Pack Saç Maskesi Yorumlarım!

Merhaba Hanımlar,

Bugün bayanların en çok dikkat ettiği bir konu hakkında yazmak istedim ve tabii ki saç bakımı
Kim istemez ki onca işleme boya olsun şekillendirme olsun sonrasında sağlıklı ve parlak gözüksün.

Tabii bende instagram hesabımda bakınırken bir arkadaşımın bu ürünü denediğini ve saçlarının o parlaklığını görünce bu ürünü denememek olmazdı ki deneme fırsatı da bulunca sizle de paylaşmak istedim.



Ürünün markası,ismi SD hair Pack
7 gün boyunca etkisini sürdüğünü iddia ediyor.

Benim saç tipim normal şu şekilde ki en büyük sorunum mevsim geçişlerinde olan saç dökülmesidir onun dışında problem yaşamadım saçlarım bir kıvırcık bir dalgalı belirli bir sabit şekli yok doğal hali.

Ve en son saçlarımı 2-3 sene önce kestirdim sonra bir daha kestirmemek için elimden geleni yaptım neden kestirmek istemediğime gelecek olursak saçlarım uzun belime kadar geliyor hatta bir iki parmak daha uzun fakat bakım yapmadığım zaman kısa gözüküyor buklelerim de olunca zaten kısalıyor bir de kestilermi vs iyice kısalıyor bende hiç kısa saç sevmiyorum yaz&kış uzun saç benim için


Daha sonrasın 2-3 sene önce net hatırlamıyorum tarihi kuaföre gittim uç kısımları çatallaştı bildiğiniz ve elektriklenme oluştu kırıklarım da olunca daha sonrasında iki parmak uçlarından kestirmek istedim ve her bayanın yaşadığı problemi yaşadım kuaför çalışanı saçlarımı fazla fazla kesti yani belime kadar gelen saçı omuzlarımın biraz daha aşağısında kesti ve üstüne de daha iyi olsun diye dedi bir sor bana bakalım ben istiyor muyum o kadar neyse ki çok hızlı uzayan saç tipim var 5-6 aya eski haline döndü.


Şimdide kuaföre gitmeye korkuyorum çünkü hangi kuaföre gitsem günde kaç kişi geliyor senin saçlarından yaptırmak için biliyor musun vs vs laflar deniliyor ve nazara inanan biriyim :) açıkçası saçlarım benim için çok değerli.




Bende bakımlarla saçlarımın elektrik,kırık ve çatallaşmasını önlemeye çalışabildiğim kadar önlüyorum.

Bu üründe bu yüzden dikkatimi çekti ve gerçekten çok memnun kaldım, 7 gün o sağlıklı parlak gözüken etkisini koruyor ben çok beğendim.
Hiç bu kadarını beklemezdim.



Bunlarda ilk hali son hali diye resimlerim ve bir şey daha kuaföre gitmek istiyorsanız illa kuaförde  bayanın saçlarıyla ilgilen beyefendilere kestirin, işlem yaptırın çünkü en iyi onlar anlıyor istediklerimizi :)


Ürünün içerisinde ise argan yağı, zeytin yağı, shea butter ve 33 çeşit bitkisel ektraktlarla zenginleştirilmiş bir maske saç kökü, derisi ve tellerini canlı, parlak göstermeyi vadediyor bir de kolay tarama avantajı sağlıyor :)

Kullanımı ise şu şekilde;


Ürünü kullandıktan sonraki 3. günde ise saçlarım hala yumuşacık ve ürünün etkisi vardı, saçlarımı da çektim etkisini görebilmeniz için



Ürüne daha detaylı bakmak ve satın almak isterseniz şuradan ulaşabilirsiniz: 



Firmaya çok teşekkür ederim ve umarım ki işinize yararlı bir yazı olmuştur bir sonraki yazıda görüşmek üzere


Sevgiler.

7 yorum:

  1. saç maskelerine karşı ayrı bir zaafım var bu ürüne mutlaka bakacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ki memnun kalırsın canım benim :)

      Sil
  2. Nerden alabilirim bu ürünü? Markayı hic duymamıştım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ürünün altına linkini bıraktım oradan satın alabilirsin :)

      Sil
  3. Maşallah canım. Çok güzel saçlarım var.

    YanıtlaSil
  4. Ben de uzun saç sevenlerdenim..Bu ürüne kesinlikle bakmalıyım.Tesekkürler yazı için canimm :)

    YanıtlaSil