Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

4 Ekim 2014 Cumartesi

SONBAHAR-KIŞ TRENDLERİ 2014-2015 :) #1 BOT AYAKKABI MODASI

Herkese merhabalar blogcanlar kısa bir aradan sonra döndüm ve şu ara çok güzel projelerimiz var değerli blogger arkadaşlarla..Bugün sizlere 15 seriden oluşacak sonbahar-kış trendlerinden bahsedeceğim alışverişe henüz çıkmayanlar buradan okuyup beğendikleri şeyleri listelerine ekleyebilsin diye umarım beğenirsiniz..Yorumlarınızı eksik etmeyin her zamanki gibi yorumlarınızı okumaktan büyük bir zevk alıyorum ve gelelim konumuza bu kış değişik trendler ile çok eğlenceli geçecek ama hep söylerim modadan önce kendinize en çok yakıştırdığınız şeyi giyin..Aşağıdan gördüğünüz gibi bunlara motorcu botları diyoruz ve ben bunlara bayılıyorum o yüzden ilk onlardan başlamak istedim bu kış çok ön planda olacak zımbalı olanlar özellikle ve en çok tayt ile kombine edildiği zaman çok tarz duruyor bence sizce nasıl bu modeller??


















Evet resimler bu şekilde arkadaşlar beğendiniz mi bu motorcu botları almayı düşünüyor musunuz bu arada unutmadan bu modelleri polaris,flo,deichmann mağazalarında uygun fiyata bulabilirsiniz ve bir sonraki yazıda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın :)

9 yorum:

  1. Bot kalp ben yani. Özellikle Jeffrey Campbell'lara asigimmmmm asik! Harika bir yazi olmus güzelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayn bendensin :-) bot olmadan kis ve sonbahari tadi olmaz ki jeffrey campbellara bu ara ben cok takiliyorum sanirim sonunda bir tanesi benim olacak begendigine cok sevindim tatlim benim:-)

      Sil
  2. bu yazıya bayıldım :) cok ama cok güzel ön bilgi oldu benım ıcın aralarında begendıgım botlarda oldu umarım aynılarını bulabılırım :) sevgıler makyajformulleri-ecemyazıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begendigine cok sevindim yardimci olabildigime mutlu oldum bunlari flo ve polariste bulabilirsin aynilari da var deichmann ada ugramayi unutma elbette:-) cok optumm

      Sil
  3. çok güzel bir blog ve son moda haberleri harika olmuş sizi takibe aldım http://keremlegunler.blogspot.com/ adresimiz bizede bekleriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler cok mutluu oldum sevindim begendiginize hep beklerim elimden geldigi kadar moda hakkinda paylasmaya calisiyorum :-) hemen geliyorum size:-)

      Sil
  4. Zımbalı botlardan bende de var iki sene önce almıştım bu sonbaharda da göreceksek çıkarayım bari. Bilek kısmı bol olanları çok beğeniyorum ama bu kış favorim onlar olacak galiba. Eline sağlık keyifli bir yazı olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede tatlim dolabindan cikarmalisin :-) evet bol olanlar ayri bir guzel bendr xok begeniyorum bgendigine cok sevindimmm hep beklerim :-)

      Sil