Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

19 Kasım 2014 Çarşamba

KOYU RENK RUJ (BORDO/MÜRDÜM) TRENDİ :)

Herkese merhabalar :) hafta sonuna yaklaşıyoruz pek bir mutluyum umarım gününüz güzel geçiyordur..Ben yazıya girmeden önce bir şey söylemek istiyorum konumuz ile alakasız ama söyleme isteği duydum..Geçen çekiliş sonucu yazısını yayınladım ve biri bana kazanan kişinin linkini istemiş çok tuhaf oldum..Yani bu yalancısın hile yapıyorsun sen demekten ne farkı var?  yıldır blogum var ve sık yazmaya  yıl önce başladım bu 3. çekilişimdi yapmayın allah aşkına beni kişisel olarak tanımıyor olabilirsiniz bende sizi tanımıyorum ama bu kadarı o laf beni çok bozdu yapmadığım bir şey için kanıtlayamadığım bir şey için çok aşağılayıcı bir laftı benim için bunu istemek en doğal hakkı ama isteseniz de istemeseniz de kızıyorsunuz kızmak değil de moraliniz bozuluyor yahu!!! Kaç gündür sıkıldım bunun yüzünden ve bir açıklama yapmak zorunda hissettim..teşekkür ederim okuduğunuz için ama ben hileci yalancı değilim eminim emek gösteren hiç bir blogger böyle değildir..Ben niye uğraşayım ki hile yapacaksam söyleyin bana...ben mi yanlışım eski kafalıyım?

            Neyse bugün ki yazımız koyu renk ruj trendi ile ilgili bildiğiniz gibi kış oldu mu havalar soğudu mu sıcak içeceklere sarıldık mı demek ki koyu renk rujların da zamanı gelmiş oluyor..Bende hem bir kaç ipucu vermek hem de sizlere harika resimler göstermek istedim..
              İlk olarak koyu ruj sürmeden önce dudağınıza kapatıcı ya da pudra sürerseniz üzerine de rujunuzu sürdünüz mü daha kalıcı daha belirgin ve daha pürüzsüz dudaklara sahip olursunuz..
             İkinci ipucum ise ruj sürmeden önce diş fırçanız ile dudaklarınıza aşağıya doğru hafif yuvarlak hareketler ile uygulama yapın..dudaklarınızın kabuk kabuk görünümünden kurtulursunuz..
             Üçüncüsü ise dudak kalemi, dudak kalemi rujunuzun daha düzgün görünüme sahip olursunuz..Koyu renk rujlar sürülmesi zordur taşırma problemleri çok olur ama dudak kalemi ile daha da kolaylaşır sürümü..Ayrıca dudak kaleminizin rujunuz ile aynı renk olmasına dikkat edin..MAC markasının dudak kalemleri harika ama uygun fiyata isterseniz emily ve essence kesinlikle önereceğim markalar olur emily 1.75 essence 3.75 tl..
            Önerilerim bu kadar bunlar benim için kolay ama etkili yöntemlerim sizlerin de varsa bir sırrı beklerim yorumlarınızı..










yorumlarınızı beklerim iyi ya da kötü benim için kıymetliler görüşürüz kendinize iyi bakın iyi sürüp sürüştürmeler...


4 yorum:

  1. Beyaz tenlerde koyu renkli rujlar asiri güzel duruyor ya. Emegine saglik sahane bir yazi olmis güzelim :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle casper gibi beyazsan ama çok riskli ben sürünce trafik lambası gibi oluyorum tatlım beğendiğine çok sevindim balım teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Koyu renk rujları başkasında çok beğensem de kendime bir türlü yakıştıramıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa neden kendinize yakistirmiyorsunuz ki eminim sizede cok yakisiyordur bence evde surun kendinize alisirsiniz :)

      Sil