Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

6 Kasım 2014 Perşembe

SONBAHAR-KIŞ TRENDLERİ 2014-2015 TAYT MODASI #4 :)

Herkese merhabalar bildiğiniz gibi bu kış için yardım amaçlı kışın trend olan parçaları 15 seri halinde paylaşmaya karar verdim ve bugün 4. serideyiz ve konumuz da taytlar..Taytlar hem sevilesi hem nefret edilesi nedeni ise basen sorunu olan bayan çok taytlar da fazlalıkları belli ettiği için çoğu bayan  giymeyi istemez ama heveslidir giymeyede..
Ama doğru kombin yaparak fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz hazır kış da gelmiş taytınızın üzerine bol uzun kazaklar tercih ederek daha hoş bir görüntüye ulaşır hemde fazlalıklar yok olmuş olur..
Basen problemli bayanlar tek renk tayt modelleri tercih etti mi daha iyi olur desenli taytlar tercih etmeyin sizi kilolu gösterir olduğundan da..Ayrıca koyu renk seçmekte her zaman fayda var koyu renk seçin her zaman..
Tayt giydiğiniz zaman basenleriniz varsa çizme giyin ama kısa olmasın ugg modelleri ve ona benzeyenler iyi tercih olmaz sizin için daha çok dize kadar gelen çizmeler bacaklarınızı hem uzun hem ince gösterir.
Topuk çok tercih etmeyin çizmede çok yüksek topuklar,platformlar sizin için bir el bombası gibi olur daha çok kalın ve az topuk tercih edin..
Hem trendi takip etmiş olur hem de kendinize yakıştırmış olursunuz fazlalıklardan kurtulmuş oluruz ufak hileler ile..
Bende bu kışın en trendi olan taytlar hakkında sizlere en beğendiğim resimleri seçtim ve sizlere sunuyorum..




















Beğendiniz mi? yorumlarınızı bekliyorum..Sizlerin de basenli bayanlar tayt giyerken daha ince gözükmesi için fikirleriniz varsa beklerim.Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.. kendinize iyi bakın :)

1 yorum:

  1. Tayt belki çok basit bir kıyafet gibi görünebilir ama doğru bir kullanım ile çok şık duruyor, hem de rahat ediyorsunuz.

    YanıtlaSil