Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

29 Eylül 2014 Pazartesi

KONUK YAZARLIK (İNCİ) İNCİLİ MAKYAJ / EN ÇOK KULLANDIĞINIZ 3 MAKYAJ ÜRÜNÜ :)

Herkese merhaba :) değerli dostlarım bugün hepinizin bildiği gibi konuk yazarlık günü ve bugün bana çok tatlı ve şirin bir bayan konuk oldu kendisi incili makyaj :) blogunun sahibi inci ben sizleri inci ve inci'nin en çok kullandığı üç makyaj ürünü ile baş başa bırakıyorum bu arada baştan söylemeliyim çok güzel bir yazı hazırlamış kendisi çok teşekkürler inci konuk yazarım olduğun için ve çok teşekkürler harika ötesi güzel bir yazı hazırladığın için...

 Merhaba; ben incilimakyaj blogunun sahibesi İnci. Beni konuk yazar olarak ağırladığı için Buse'ye teşekkür ediyorum. Bu sıralar sıklıkla kullandığım 3 makyaj ürünümden sizlere bahsetmek istiyorum. 



Bir far delisi olarak bir sürü far alıyorum. Bu konuda kendimi durdurmaya çalışıyorum ama bazen bu mümkün olmuyor. Bu aralar ise en sevdiğim far Wet n Wild'ın tekli farlarından Nutty. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde elim sıklıkla bu fara gidiyor. Gerek tek başına gerekse başka farlarla çok güzel kombinler yapabileceğiniz, banko bir renk bu far. 

Gelelim sıklıkla kullandığım 2. ürünüme. Sıklıkla far kullanan biri için tabii ki far bazı da çok önemli bir ürün. Ben son 3 aydır her makyajımda Mac paint potlarından Painterly rengini kullanıyorum. Bu renk içerisinde pembelik barındıran bir ten rengi. Dolayısıyla göz kapağının rengini eşitlemede oldukça başarılı. Gerek tek başına kullandığımda gerek far altına kullandığımda benim memnun eden bir ürün. 3 aydır hemen her gün kullanmama rağmen sadece hafif bir çökme oldu, yani oldukça bereketli bir ürün.

3. sık kullandığım ürün ise yine Wet n wild'den bir ürün. Wet n wild'ın Mega Last serisinden Bare it All isimli rengi. Bu renk gerçekten çok banko kullanılabilecek bir ruj. hemen her makyaja da yakışıyor. Ben genellikle aşırı pembelerden hoşlanmadığımdan bu tarz içerisinde hafif kahverengilik barındıran nude rujları daha çok seviyorum. Wet n wild uygun fiyatıyla da denemeye değer ürünleri olan bir marka olduğundan ben severek kullanıyorum. 


Sevgili Buse'ye beni sizinle buluşturduğu için teşekkür ediyorum ve sizleri benim blogumda da görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum.


Sevgilerimle...

İnci'ye çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık ben de bu wet n wild rujlarını çok merak ediyorum en kısa zamanda ben de alacağım :) İnci'nin bloguna ulaşmak için incili makyaj :) ve blogcanlar bu şirin bayanın blogunda herşeyi bulabilirsiniz en çokta far ürünlerini çok güzel yazıları farlar hakkında kendisi bir farkolik :) kendisini çok seviyorum çok iyi bir arkadaş ve değerli dostlarım sizlere iyi günler dilerim..

10 yorum:

  1. 3 ürünü de oldukça merak ediyordum. Kendime tekli far yasağı koymasam çoktan almıştım da:) Bare it all da dudağı kurutuyor biraz diye duyduğumdan cesaret edemiyorum:( öyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende wetn wild ürünlerini merak ediyorum ama dün gratis indiriminde wetn wild ürünü almış olabilirim farlar hakkında bir fikrim yok ama balm stain ruju harikaa mor rengi almanı kesinlikle tavsiye ederimm :) tekli far aslında bana kullanışlı gelmiyor tatlım çoklu alacaksın daha iyi yaniii :) hep gel yine beklerim :*

      Sil
    2. bare it all benim dudağımı hiç kurutmadı canım. Hatta çoğu mat ruja göre oldukça iyi bu konuda.

      Sil
    3. O zaman içerik araştırması yapıp edineyim ben de:) Çok güzel bi renk. Moru da çok güzeldi onu da baya gördüm bloglarda.
      Tekli farları ben de kullanışlı bulmuyorum Busecim:/ :)

      Sil
  2. ne güzel bir etkinlik olmuş :) wet n wild ürünlerini bende merak ediyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet güzel bir etkinlik oldu :) o zaman en kısa zamanda alman dileğiyle balımm :)

      Sil
  3. Paint pot + wet'n wild ruj benimde favorilerim <3 ikinizi de öpüyorum *

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel ürünler bende çok beğeniyorum en güzelleri bizim olsun esmacım :) :) bende öpüyorummm :*

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. evet çok tatlı bir rengi var :) hep gel yine beklerim

      Sil