Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

20 Ekim 2014 Pazartesi

MİM:2015'DEN BEKLENTİLERİM :)

Herkese merhabalar kıymetli canım blogger arkadaşım cansuyumca bloğunun sahibi olan cansu beni mimlemiş kendisine çok teşekkür ederim..Bu mim diğer mimlerden farklı ve harika bir konu :) 2015'den beklentileriniz nedir? bu mim için konumuz bu..Gelelim benim istediklerime :)

   İlk olarak bende sevdiklerim için ve sizin için sağlık,huzur,mutluluk diliyorum..

1)   Bu sene benimde cansu gibi tek bir amacım var lise'yi bitirmek..Lise 3'teyim bitiriyorum artık lise 3'ü açıktan okuyorum bir an önce bitirip üniversite hayatına karışmak istiyorum..4 yıllık ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü istiyorum inşallah olur...

2) En çok istediğim şey de söylemek istemiyorum açık açık ama birini tanıdım 6 ay oldu ama hayatımın ne kadar önemli olduğunu bana fark ettirdi ve ben onunla yüz yüze gelmek istiyorum..Mesafe var hep...Ay ne romantik blogger'larız biz :) :)


3) Bloğumu çok seviyorum ve blogum ile güzel yerlere gelmek istiyorum bir blogger buluşmasına da katılmak istiyorum elbette..


W) Ben şarkı söyleyebilmek istiyorum..Ama ne yazık ki sesim pek güzel değil ama eğitim için de vaktim yok..Yok mu şöyle bir büyü olsa şarkı söylesem :) 

5)Ve çok güzel bir işte istiyorum tabii..

Genel olarak iyi arkadasliklar istiyorum kalici..Ha bir de sayisal cikabilir :-D  isteklerim bu kadar son olarakta ÜLKEM için barış,huzur istiyorum...Şehit ailelerine sabır diliyorum..ÜLKEM için canını feda edenlere ASKERLERE,GEZİ ŞEHİTLERİNE,SOMA İŞÇİLERİNE ve hayatı bir anda son bulan hele ki şu ihmalkarlıklar yüzünden ölenlerin ailelerine sevdiklerine sabır diliyorum...
Umarım beğenmişsinizdir tekrar canım arkadaşıma teşekkür ediyorum kendisinin harika bir blogu var uğramayı unutmayın :) 
Bende canlarım olan 
belçim'i beauthingsforme
eylem'i eylemdelacroix
bir de seda'yı ojecanavari
ay bir de evrim balımı divadonnabella
mimliyorum çok mu oldu yok bol olsun hepsinin cevaplarını merakla bekliyorum kolay gelsin yapmak isteyen herkes yapsın tabii ki bana da yorum bırakmayı unutmayın tabii :) görüşürüz yarın kendinize iyi bakın..

10 yorum:

  1. Canim benim cok tesekkur ederim harika bir mim olmus. Bende zevkle cevaplayacagim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine çok sevindim balım benim asıl ben teşekkür ederim cevaplayacağın için :) sabırsızlıkla bekliyorum :)

      Sil
  2. Sen ne kadar güzel bir kalbe sahipsiz öyle! Hem duğaralına amin, hem isteklerinin gerçekleşmesi dileği ile inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bütün güzel sözlerin için çok teşekkür ederim o senin güzel görmenden tatlım beni inşallah tatlım teşekkür ederim güzel sözlerin için çok minettarım sana :) umarım seninde bütün isteklerin istediğin gibi gerçekleşir mutluluğunu anlatamayacak kadar heyecanlı olursun umarım :) çok öptüm

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş kuzum. Tebrik ederim. zevkle okudum. Dileklerin sen çok istersen gerçek oldular bile. Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine çok sevindim tatlım benim çok teşekkür ederim :) :) inşallah balım gerçek olurlar en çok istediklerim bunlar :) sevgiyle kal çok öptüm :)

      Sil
  4. Mim icin cok tesekkürler güzelim, cok güzel olmus. Keyifle yapacagim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine çok sevindim balımm :) evet güzel bir konu merakla bekliyorum :)

      Sil
  5. canım cevapların çok güzel olmuş. Amaçlarımız aynı neredeyse :) bende blogger etkinliğine katılmak istiyorum. sende izmirddeydin sanırım aslında yapabiliriz bunu neden olmasın ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğendiğine çok sevindimm tatlım benim evet hemen hemen yakın cevaplar :) :) evet izmirdeyim çok istiyorum bir etkinliğe katılmak sahi mi bak şimdi heyecanlandım yapsak iyi olur tanışmısta oluruz :)

      Sil