Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

5 Ocak 2015 Pazartesi

WET N WİLD ''BARE İT ALL'' RUJ!!

Herkese merhabalarr soğuk bir izmir gününden selamlar :) Bugün sizlerle bir ruj incelemesi yapacağız konuğumuz ise meşhur mac kinda sexy ve velvet teddy'e dupe gösterile wet n wild markasına ait '' bare it all'' isimli ruj :)

Ayrıca ağır göz makyajları yaptığımız zaman buna eşlik edecek nude tonlu bir ruj tercih etmek isteriz çünkü gözleri ön planda!!

Kimisi dudakları kurutuyor kimisi de nemlendiriyor kimisi de rengini pek nude tonlarında bulmadı bakalım benim görüşüm nasıl bu ruj hakkında?


 

İlk olarak evet ilk kullanım da rengi elde etmek dudağınızda baya zor ama bir kaç kez kullanımdan sonra daha da kolaylaşıyor sürümü..

Dudakları kurutması mevcut sizler benim gibi ruju sürmeden önce bir dudak nemlendiricisi tercih edip ruju da üzerine sürerseniz daha başarılı bir sonuç alırsınız..

 Rengi ise kahve alt tonlu bir nude..Mat bir renk ayrıca mac rujlarda ikisine dupe gösteriliyor..
Mac kinda sexy isimli rujdan daha çok Mac velvet teddy rujuna daha yakın rengi..

Bu aşağıdaki mac velvet teddy ruju kylie jenner genellikle bu ruju tercih ettiği için kendisinin resminden bir örnek göstermek istedim.

 Gördüğünüz gibi velvet teddy kahve alt tonlu bir nude ruj.. Bare it all isimli ruj ise aynen kahve alt tonlu neredeyse tıpatıp aynılar :)
Mac kinda sexy ise pembe alt tonlu bir nude olduğu için bare it all ile pek yakın değiller sadece tonları az da olsa eşit 
Gelelim ''bare it all'' rujumuza dediğim gibi nemlendirici ile uyguladığınız zaman rujun rengini değil de daha pembe tonlu bir renk elde edersiniz ama nemlendirici uygulamadan sürerseniz alın siz mac velvet teddy..
Ayrıca dudakları öyle kupkuru yaptığını düşünmüyorum sadece dudaklarınız az sorunlu ise çatlak vs. varsa tercih etmeyin derim ederseniz de bir nemlendirici uyguladıktan sonra sürerseniz daha pürüzsüz bir görünüm elde edersiniz çünkü aksi takdir de kabuk kabul görünüm yaratıcak çünkü ruj dudakları tamamen belli ediyor..
Kalıcılığı ise bir şey yemeden içmeden 1-2 saat pek kalıcılığı yok malesef.


Bu da bende ki duruşu..Wet n wild markasını gratislerde bulabilirsiniz fiyatı ise 8.50 tl..Sizler kullandıysanız düşüncelerinizi benle paylaşın lütfen :)

Yorumlarınızı eksik etmeyin bir sonraki yazıya kadar görüşmek üzere :)



15 yorum:

  1. Ben bir suru birsey yiyip icmeme ragmen dudagimdan hic gitmedi..Surekli atistirmaya meyilli olan biri olarak ben kaliciligindan cok memnun kaldim..Gerci bu mat serisinin neredeyse hepsini seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de ruj sürdüğüm anda ki gibi değil de kalıntıları kalır ya rengin o şekilde kaldı :) bende çok beğendim seriyi çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bende yeni aldım. İlk kez lipbalmsız kullandım ve gerçekten kuru bir yapısı var ama pek rahatsız edici değildi. Tabii lipbalmlı hali daha iyi oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel günlerde kullan tatlım ilk olarak :) evet aynen dediğin gibi kuru yapısı ama rahatsız edici değil çok yani daha pembemsi daha parlak bir görünüm için lip balm tercihim oluyor benim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ben bu ruju cok seviyorum, cilt tipime asiri uygun bu yüzden bu ara favorilerimden biri haline geldi. :) Ben de blogumda karsilastirma yapmistim Velvet Teddy ile ve cidden cok cok benziyorlar! Kesinlikle uygun fiyata güzel bir alternatiftir Bare it All. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok beğendim bence nude renk olarak uygun fiyatlı olduğu için almalı herkes :) evet severek okudum emeğine sağlık tatlım ben velvet teddy isimli ruj'u kuzenimdeki ile karşılaştırdım dediğin gibi çok benziyorlar bencede tatlım katılıyorum sana çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Merhaba,bloğunu henüz keşfettim çok beğendim ve takibe alıyorum. Sen de uğramak istersen
    zeyusanka.blogspot.com
    Sevgilerimle!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmenize elbette bende seve seve gelirim bloğunuza :) takibimdesiniz sevgilerr :)

      Sil
  5. cok güzel bir yazı olmus canım sana da cok yakısmıtır emınım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım her cilt tipine yakışacak bir nude tonda evet yakıştı bence çok beğendim :)

      Sil
  6. bu ruju ben de çok severek kullanıyorum koyu göz makyajı yapacaksam elim bu ruja gider hep ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel günlerde kullanın hep evet koyu göz makyajlarında nude tonlu bir ruj tercih edilmesi gereğinden çok güzel bir alternatif çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Ruja bayıldıım, en yakın zamanda almayı düşünüyorum şuanda. Güle güle kullan canım ^-^ Takipteyim banada bekleriiiim ^-^ sanatinsaklisirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım benim teşekkür ederim senin de yorumlarını bekliyorum ürün hakkında sen de şimdiden güzel günlerde kullan elbette geliyorum hemen sevgiler:)

      Sil