Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

9 Ekim 2014 Perşembe

ESSENCE LONG LASTİNG SERİSİ (10 COTTON CANDY) RUJ YORUMU :)

Herkese güzel bir günden enerjik bir merhabalarr :) Bugün sizlere bir makyaj ürünü yorumu yazısı yazıyorum..Bildiğiniz gibi ürün yorumları yazıları yeni yeni yazmaya başladım eğer yazmayı unuttuğum bir şey olursa ya da sormak istediğiniz bir şey aşağıya yorum bırakmayı unutmayın blogcanlar..
Gelelim bugün ki ürünümüze..Sizlere çok severek kullandığım essence long lasting serisinden 10 numaralı cotton candy isimli tam bir pembe rengi olan bu ruj benim son iki haftadır en çok kullandığım rujlar arasında..Sonbaharda koyu renk rujlar trend oldu ama bence bu pembeyi de araya sıkıştırabiliriz :) :)
 bence bu kadar uygun fiyatına rağmen büyük bir performans sergiliyor sürdüğünüz zaman anında direk rengini belli ediyor ve bu en çok hoşuma giden özelliği oldu..Ayrıca nemlendirici özellikleri de var her rujda bu özellik var artık ama tanıttıkları gibi nemlendirme özelliği söylenen ama aslında nemlendirmeyen pek çok ruj var...
Essence long lasting serisi bunun aksini ispat ediyor ve harika bir nemlendirici özelliği var..Ben bu seriden iki ruj aldım biri bu diğeri daha koyusu bordo renkli..Yalnız her gratis indiriminde bir tane daha alıp seriyi komple tamamlamayı düşünüyorum..
Toplam 10 rengi var açıktan koyuya doğru ve renkleri anlayabilmek için ürün ambalajının aşağısında çember var orada her rujun kendine ait rengi var bu da seçilmesi konusunda pratik olmuş ve kalıcılığına gelirsem en fazla 3 ya da 4 saat ve bu süre sonunda bile rujun rengi gitse de böyle dudak çevresinde ve iç kısımlarda rengi hala kalıyor herhangi bir yeme-içme durumunda bile..Sadece ürünün tek eksi bir özelliği var dudak çevresine tam sürülmüyor zorluk çekebilirsiniz biraz benim gibi bunun için dudak kalemi tercih etmek yeterli olacak tabii ki..Ürünün şekli ve bende duruşu bu şekilde..Fiyatı 8.5 tl...


Yazımızın sonuna geldik bir kez daha okuduğunuz için çok teşekkürler yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen tek kelimeniz bile beni mutlu etmeye yetiyor kendinize iyi bakın iyi sürüp sürüştürmeler dilerim şimdilik hoşçakalın :)

6 yorum:

  1. Yine güzel bir yazi olmus canim, ruj sana cok yakismis!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim beğendiğine çok sevindim çok teşekkür ederim bence de yakıştı :) :) :)

      Sil
  2. rujun rengi harika çok yakışmış canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel bir rengi var çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim :)

      Sil
  3. Long lasting rujlarını henüz kullanmadım ama essence ürünlerini genelde çok beğenirim, rengi hoş durmuş, günlük kullanım için de çok rahat ve doğal durabilir.
    güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim en kısa zamanda denemelisin kesinlikle essence ürünlerini bende çok beğenmeye başladım bu ara çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim evet tamamen günlük bir renk teşekkür ederim :)

      Sil