Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

17 Aralık 2015 Perşembe

Maybelline Color Tattoo ''On and On Bronze'' Krem Far!

Herkese Merhabalar,
Bugün de sizlere bir kozmetik ürünü hakkında yazacağım.

Ürünümüz sizlerin de bildiği meşhur maybelline color tattoo krem farlarından ''on and on bronze'' isimli bronz kahve olan ürünü.




Bu serinin bende 4 rengi bulunuyor, pink gold, taupe, eternal silver ve on and on bronze isimlileri.

Aslında renkler vs hepsi güzel, göz kapağına sabitlenmesi de harika ama bir yerden sonra ürün ambalajında kuruma yaptığı için kullanmaya kalktığınızda renk fırçaya veya parmağınıza gelse de göz kapağında kat kat pütür pütür duruyor bu durumdan hiç memnun kalmadım malesef ki.

Ama hani renkleri için alınabilir, hele ki sürekli göz makyajı yapıp veya göz makyajı kozmetik ürünlerine hasta iseniz bu ürünler o yönden ilgi çekici.



Gördüğünüz gibi kahve bronz karışımı bir renk ve içerisinde sim var ışıltılı bir far fakat abartılı değil yani günlük kullanıma çok uygun.

Hele üzerinden siyah bir eyeliner geçtik mi çok güzel bir göz makyajı oluşuyor.

Yağlı göz kapaklarını daha da yağlandırabilme söz konusu evet, şimdi hayır diyip sizi bu ürün için heveslendirip gidip 15-20 tl arası bir ücret ödeme yaptırıp denediğinizde ise sizi hayal kırıklığına uğratmak hayatta istemem, o yüzden objektif fikirlerimi her zaman paylaşıyorum


Belki işe yarayan kaliteli bir far bazı uygularsanız ya da göz kapağınıza mac matlaştırıcı gibi bir ürün uygularsanız kullanılabilir.

Yani aslında rengi güzel olsa da pek abartılacak bir yönü olmayan bir ürün.

Benim düşüncelerim bu şekilde, umarım beğenmişsinizdir ve sizde bu ürünü kullandıysanız bana kendi düşüncelerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Nice post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Renk cok guzel ama nedense her türlü far baziyla kullanmama ragmen bende cizgi yapti bu far :)

    YanıtlaSil
  3. benim göz kapaklarım yağlı olmadığı için günlük olarak çok sık kullanıyorum ama bi süre sonra hafif hafif kurumaya başlıyo gerçekten daha önce bloglarda bu tür ürünlerin ters koyularak saklanması gerektiğini okumuştum ama çok etkili olduğunu söyleyemeyeceğim

    YanıtlaSil