Merhabalar,
Reklam,işbirliği ve sorularınız için bornova74@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

4 Haziran 2016 Cumartesi

Şık Görünmek İsteyen Kadınların Kullanabileceği 10 Aksesuar

Benim başım aksesuarlarla hep belada olmuştur. Ya hiç takmadan dışarı çıkarım, ya takınca da uyumsuz bir görünüm yakalarım. Kısacası hiç aram yoktur takı toka işleriyle. Yanlış anlamayın, sevmediğimden değil, doğru aksesuarı ne şekilde kullanacağımı bilemediğimden kaynaklanır bu durum. Neyse ki bu dertlerim artık geride kaldı. Hem de çok eğlenceli ve faydalı bir yolla.

İnternette sörf yaparken karşılaştığım “Şık Görünmek İsteyen Kadınların Kullanabileceği 10 Aksesuar” başlıklı infografi, aksesuarla ilgili yaşadığım bütün dertleri bir çırpıda siliverdi. Yüzük
takmayı seven biriyimdir ama ne tip yüzük takacağım konusunda kafamda hep soru işaretleri vardı. Öğrendiğim üzere, büyük yüzükler tercih etmeliymişim. Parmaklarım uzun olduğum için, büyük yüzükler eminim çok yakışacak. Ayrıca diğer parmaklarımı da yüzüklerden esirgememem en doğrusuymuş. İrilik ufaklı yüzüklerle ellerimde bu sene şenlik var! Şapka takmaya pek yakın değilimdir. Kışın çok üşüyünce takarım. Ama bu sene hasır şapkaların yine moda olduğunu öğrendiğim için kendime bir iki model almayı düşünüyorum. Hem renklileri de hiç fena durmuyor hani.

Çantasız sokağa çıkmayanlar arasında yer alırım. Hatta belki de en çok kullandığım aksesuardır çanta. Ama orta boy çantaların artık demode olduğunu bilmezdim. Bundan sonra çanta seçimimi yaparken ya minik boy ya da ekstra büyük boy tercih edeceğim. Gelelim ayakkabı konusuna. Topuklu giyinemeyenler sınıfındanım ben de! Ancak bu sezon dolgu ve platform topuklar revaçta olduğu için, rahat bir şıklık yakalayabilirim. İşte en sevdiğim ve hiçbir zaman vazgeçemediğim aksesuar; parmak arası terlikler. Ama onun da bir püf noktası varmış, bilmezdim. Terlik seçimimi bronz ve gümüş renklerden yana kullanarak bütün kıyafetlerimle şahane bir uyum yaratabilirmişim.






İnfografiği okumaya devam ederken hemen ‘bu yaz çok şanslısın’ diye kardeşime mesaj attım. Çünkü o bayılır renkli çerçeveli gözlüklere. Bu yaz onun yazı olacak, belli oldu. Rengarenk şalların her daim moda olduğunu bilirdim ama şalımı hem şık hem de spor gözükmek için çantama da bağlayabileceğimi bilmezdim, öğrenmiş oldum. Ruj ve oje sürmeden duramayan biriyimdir. Ama ikisinin de aynı renk olması gerektiğini de bu sayede öğrenmiş oldum. Kış dönemlerinde ise üşüyen ellerim için yün ya da pamuklu eldivenler almak yerine deri görünümlü eldivenler alarak şık ve alımlı bir havaya bürünebileceğimi bilmek beni şimdiden heyecanlandırdı. Ve son olarak, abartısız takılara bayılan anneme bu yılın modası olan minimal küpeler ile hoş bir sürpriz yapabilirim.

Bütün bu bilgilere sahip olmamı sağlayan Hepsiburada.com’un yeni tanıttığı kategorisi Hepsimoda’ya
çok teşekkürler! Artık ben de bir aksesuar delisiyim. Sayesinde aksesuarlarımla yapacağım hava, uzun süre sönmeyecek. 

1 yorum:

  1. Güzel fikirler için teşekkürler.Aksesuarları bende çok severdim . Kışın sorun olmaz da yazın rujlara uygun oje kullanmak gerek. Siyah, yeşil, mavi ojeler için düşünülmemiş sanırım :) .... Sevgiler

    YanıtlaSil